tidsoptimist...

Varför jag vara det?

Måste seriöst sluta vara det!! haha det slutar att man är vaken vid denna sjuka tid och skriver en uppsats..ja pepita är såå bra!

Måste berätta lite kort (och innan jag slänger mej ner bland böcker och uppsatsen igen) hur min helg var. 
Helt jevla perfa!

Blev mycket socialt liv med me friends och det var naaaajs! Fick tom chansen att tjäna ihop mig 1200bucks i lördags med att bara socialisera mig lite med sötingar som jagade efter brills och det är inte fy skam det! ;)

Träffade M i fredags och han var så jevla skoj! Fnissande smittar i think...hm.. tell ya more about him later (när jag inte nästan ser i kors dvs haha)
Sen så var jag och såg Laura spela och dom var helt underbara, sån himla fin röst sångerskan har! man fick gåshud I tell ya...:)
Blev en öl och en cider sen var jag helt slut, kom hem la huvvet på kudden och däcka. (av trötthet denna gången endast!)

På lördagen gick man till jobbet i sånt himla bra humör eftersom solen var framme och jag visste att jag senare skulle träffa the people. (hade med mej en väska med massa klirrande men som tur var så döljde jag det väl inför mina kunder...jag virade en byxa runt klirret!) blablabla...blablabla...iaf jobb jobb sen så träffade jag christiane så satt vi vid nåt indiskt ställe på odenplan och snicksnackade lite över en öl och jag cider plus lite kycklingsnan bröd :)
Drog sedan till Gamla stan där vi mötte Pellie och Boop för lite dricka vid kvällssolen, drog sent till Alex för lite inflyttningsfest, vi var ganska på g på tåget dit och det var bra det för det var ingen kort resa MEN DET VAR DET VÄRT! Super fin lya och rolig fest! tackar alex för den inbjudningen!

Blev många bilder och öl och cider..."elve oöööl!!" hihi (vet ikke hur man skriver på norsk) dom sätter jag upp i efterhand med det var mycket fuglyness i must tell u! Så var beredd.

Idag har jag och pellie städat och donat sedan så mötte vi Boop för att blabla...nu pallar jag inte haha vi cyklade iaf fram och tillbaka från mig till liljeholmen *klappar mig själv på axeln*

NÄÄÄÄÄ nu måste jag fortsätta skriva!

over and out!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback