Utgång...

Nu ska det vankas utgång med tjejerna...my broaaddsss :)

Vi och vitlöken here we cooommmeee

The boys scream BRING IT ON

Tankar

Idag gick jag och hämtade upp salladerna vi beställt genom jobbet. Så ser jag ett par, innan jag ens hinner blinka så ser jag i mina innersta tankar hur de har sex, olika ställningar och sånt SNUSK!
BLÄÄÄ, kan meddela att jag skällde ut mina tankar. Att dom bara vågade spåra ut sådär utan att jag har nåt att säga till om!

Det måste väl vara så att alla får såna tankar? yeah? säg ja...

Sol....sol...SOL!!!!!

Jag vill bli brun...jag känner mig blek och när jag sett bild på mig när jag var liten på sommaren så var jag en liten chokladboll!
Jobbar idag och imorrn, men måndag-fredag e jag ledig.
Alla säger: HÄÄÄrligt

Får se om jag kan leva upp till mitt forna jag :P

Vi är två lustiga varelser...

Pratade med min baby, ja och efter typ 10 min så började missförståndet och efter 20min till redde vi ut det. PUST, det roliga är att vi byter alltid roll, antingen är han lugn och försöker få mig att förstå vad han egentligen menade eller så är han den som missförstår och är upprörd medan jag är miss-cumbaya och försöker fixa missförståndet.
Men när vi väl avslutar det har vi förstått varandra och vet att vi är lika kära i varandra som innan missförståndet. Tror vi måste fixa nån slags translater så att vi kan börja förstå varandra på telefon:)

Saknar honom, och vetskapen om att han kommer hem på måndag gör det hela olidligt, kan han inte komma hem tidigare? Men nej, det är bra..jag ska jobba nu framöver.

Har varit dutti och tränat och jag trivs med det, bara <att jag får så himla mkt energi på kvällen så att jag sover dålit ist....men ja, imorrn börjar jobbet igen så då kanske jag e tröttare på kvällarna :)

pöss


Så snabbt det kan ändra sig....

Jahapp, vi skulle till kalkbrottet men så kom en dispyt ivägen om en egoistisk person. Jag har inget tålamod kvar så jag tänkte inte ta mer, jag vände och är nu i lägenheten.
Jag förstår inte logiken, helt ärligt.
Jag kan själv inte tänka så, utan vet att 2 min hit el dit som för mig inte betyder så mycket kan betyda så mycket för den andra personen. Jag skulle ställa upp. Men som nu de flesta vet inte var fallet eller nånsin är fallet i min situation.
Mina tankar går på högvarv!

Missnöjd, jag är missnöjd just nu.

FAAAAN jag har lust att skrika men vet att det inte hjälper bara tiden hjälper eller stjälper vi får väl se hur det går.

...........................

Probs...

Hur kommer det sig att även om man önskar sig vilja ha något och verkligen känner frö att ha kvar det att det kan vara så grymt jobbigt ibland?
Är just nu i gotland och skriver på E's dator, vad gör E? Jo han sover,,,,typiskt. Men just nu klagar jag inte eftersom det regnar och det är kallt ute.
Igår var vi hemma hos E's mams & paps för hans mams fyllde år, vi letade upp två jäääätte fina klänningar åt henne på Tjallamalla, det var riktigt fint!

Ja vi får väl se när han vaknar, nu verkar det som :)

Sen ska vi ner till stan, jag har haft välfigt kul trots mina grubblerier. Men jag har inte släppt det helt.

Jag kan bara säga så här, jag mår bra just nu, jag älskar att andas in doften av herrn brevid mig och jag älskar när han kramar muster ur mig. det känns bra nu, nu nu nu. Vad framtiden bär vet vi inte alla?
jag och e på strike a pose humör
seså, vi stylade inför en utekväll ;)

Puss på Nasse och Pellie...

tack nasse för att du hjälper mig med missarna, du är bäst!

Pöss och kram

SAAKNAR!!

Åh hur ska jag klara mig? Vart tog den självständiga tjejen som är karriär lysten?
Förklaring? Oki, E är i gotland och jag åkte därifrån i onsdags break-of-dawn-tidigt, sen så visade det sig att han GLÖMT sin mobilladdare!!
Inte ett ord har vi sagt sen i tisdags.....känns som om jag tappat nåt viktigt, lixom ihåligt.
Hur kan detta vara möjligt? Kan han inte bara gå och köpa en laddare så att jag slipper sakna den skiten så mycket? hehe