AVSLUUUT

Yesh! Äntligen är det söndag, nu ska det vara slut på gnäll och på alla små snäsigheter..

Trött på alla utskällningar och all gnäll, missförstå mig inte. Utskällningarna kommer från mina nära & Kära..eller ja nu är dom inte mina kära men när dom slutar hålla på så blir det nog bra :)

Lellie har kollat på lyor, stora treor för att vara korrekt, jag vill flytta nu. Trött på det trånga, på att knuffa in kläder för att det inte får plats med mer, well vi får se. HOn sa nåt om att hon ville flytta i december, då fick man lite små panik över det hela, januari klarar jag mig men jag kan intetvinga henne vara kvar ju :)

Jag har små ångest, börjar skolan imorrn med två veckor försenad på allt,,, men det positiva var att igår fick jag hänga med två grabbar som helschyssta! Blev bjuden på party och allt, visste väl att H var att räkna med. Hans polare var en kul göteborgare dessutom så fick gott sällskap, bangade på kvällen men fick höra att dom hade skitskoj och att jag missade det SÅKLART! men ja...jag kommer nog tebaka.

Ikväll ska vi flytta på "hemmet" tillbaka till kontoret, jag hoppas på att få komma hem tidigt så att jag kan ta bort bäddsoffan och fixa och dona hemma, mata missar och sånt. Ska sova hemma inatt, inget ska få mig på andra tankar. Inte ens E ska få det, vi har en dejt idag. Jappjapp vi ska se Good time max ikväll/inatt och jag ska hålla mig vaken under hela filmen! Ska inte bli som min mor som snarkar sig igenom alla filmer oavsett vart vi sitter, hemma eller på bio, no difference.

wellwell

nu ska jag surfa vidare

chaooo!

tre dagar kvar...

Jag var ute och slirade med jobbet igår, en ganska kul kväll i det hela faktist och det som fick mig att bli som nöjdast var när jag gick på uteställets toa och märkte att toaletten hade sådana redan skurna pappersbitar, ser ut som näsdukar....helt perfekt! *så tänkte faktist måttligt berusade pepita*

Jag såg eastern promises igår! Den var super, lite väl blodig i vissa scener men jag är van. Hade i ärlighetens namn inte varit en sån bra film om den inte haft sina obligatoriska slagsmålsblod i tagningen, så se den! Fick se howard shore som är komposetör för filmmusiken också, härligt. Fick alltså lite fin kultur med dålig kultur så jag är hel nöjd. Fick gratis drinkar hela kvällen så man slösade typ inget, förrutom att bussen hem gick en gång i timman typ så det blev taxi från gullmars, den rånade min plånka lite men jag menar 70 spänn för att komma hem på 5min är ju faktist värt det.

ikväll ska jag hem till E, ska träffa hans arbetspolers och kanske spela lite ps2:a, känner mig ultra trött men glad idag. Ska nog hem och sova nån timma innan jag åker till honom :)

well...

cya

utanförskap...

jag känner mig hm...inte riktigt utanför men lite..
Min chef är schysst, hon har aldrig ändrats oavsett hur mkt stress och hur mycket hon har jobbat, de andra har vi redan skrivit om.

Jag märker hur mycket jag drar mig mer och mer undan för jag trivs inte med dom längre. Jag är inte som dom.

Besvikelsen väller över mig varje dag och jag ogillar det jag ser. Men det kan bara vara så att jag är trött, trött på dom och trött bara Trött.

Är det jag som är dum eller är det dom?

trivsel är inte prio...

Nu har folk blivit bitchar...alla snäser åt varandra och jag blir automatisk den som tar allt med ro.
Jag ogillar allt som har med bitchiri att göra, jag har lust att skälla på folk coh säga att om de är irriterade och inte kan hantera detta så gå ut eller skäll på personen som förtjänar det!
Alla jobbar lika mycket och det gör inet saken bättre att man skäller på folk el snäser...jag och han och hon är lika jävla trötta.

Om du inte klarar av att städa upp utan att bitcha så GÅ UT....
om du inte klarar av att hitta en film så be SNÄLLT...
om du inte kan jobba så mycket så ta ledigt! eller så festar man inte så att man inte ser ut att leva...

jag menar come on people! Vi mår inte bättre av detta...

känner mig till råga på allt utfryst..men jag orkar inte bry mig..jag slutar snart...

Kärleken...

Läste Empadempas-blogg  och börja skratta åt hans oändliga spaydate/kärleksdejtande...att man aldrig kan bli nöjd med det man har?
Han är ett klassiskt exempel att man alltid vill ha det man inte kan få eller inte ska ha, jag undrar om alla är så där?

Jag är ju inte singel längre men situationen är inte det enklaste, E påstår att det är därför vi är ihop men är det verkligen så? Hur sjukt är det att man måste ha en massa skit för att vilja ha varandra?
Han säger att hans komplicerade personlighet gör att jag fortfarande tycker om honom, jag motsätter mig detta påstående.
 För det är den som gör att jag ibland vill fly ifrån honom i ren rädsla att han faktist kommer vara en av de största bovana i mitt liv.
Ibland vill jag bara skrika att han ska släppa in mig, släppa in mig i hans hjärta och sluta misstro att jag en dag kommer att tröttna, för om man kämpa och kämpar så tar faktist orken slut en dag.
Min ork tog slut i söndags, jag hade jobbar i nästan 6 veckor utan någon ledig dag/helg så jag bröt ihop, jag kunde inte sluta gråta, jag grät när jag vakna, jag grät när jag åkte bilen och jag gärt när jag åt. Trodde E skulle fly, för att vara ärlig så var han nära att lämna mig. Hade han gjort det hade jag inte förlåtit honom men han visade att han var mkt bättre än så och stannade kvar.
Han höll om mig och jag somnade bredvid honom, jag är så himla glad över det.'
När jag vaknade så kände jag så himla mycket, jag kände att jag var kär....några timmar senare kom rädslan och gömde mina känslor och jag var åter på ;
Hur mycket känner jag att han känner för mig? Och är det tillräckligt för att jag ska sluta låsa om mig?

skriver senare igen...

Jag är helt slut....

Jag är slut..slut och trött och hungrig efter kärlek...(jobbat för mycket)

Att man inte får nog av det...jag ska sova ensam inatt...känns som om det var grymt länge sen.

Får se hur lång tid det tar innan jag träffar honom igen :)