Låg....eller rädd?

Har känt mig ganska knasig i två dagar inkl idag. Känns konstigt, du vet som om jag precis fått veta att tomten/påskharen/tand fén inte finns längre.
TYp...vad?
Vill typ att E ska överösa mig med kärlek, vill att han krama mig hela natten och pussa på mig och säga hur mycket han tycker om mig. Även om det innebär att jag vaknar helt svettig och varm bara han är nära mig.
Han hade en mardröm igår men jag känner som om jag haft en mardröm som det känns i magen iaf. Obehaglig känsla detta.
Han berättade en känsla som han hade för mig i söndag och så känner jag nu, det enda tröst är att ha honom så nära mig...jag tror jag har trillat dit ordentligt!
SUCK

Kärlek alltså....inte bara roligt!

Nu börjar saker och ting ordna sig, dags för kaos?

Ja nu är det bra igen. Har pratat med csn och de har sagt att det som återstår är bara att skicka in studieförsäkran. Kan inte klaga på det just nu eftersom jag är så himla lättad över att jag överhuvudtaget fick pengarna! ( el nja...ta lånet iaf)

Sitter just nu på E's säng och skriver, känns sjukt att han inte är här. Vi har nämligen en prövotid just nu, en "låt-oss-se-om-vi-pallar-bo-ihop-utan-att-döda-varandra-grej", två veckor har vi satt och det känns bra att ha en kort period sen frå vi se opm vi vill förlänga el om det är för tidigt!

E är på träning och jag har varit hemma så jag passade på att laga mat, en grej som jessi har tillagat för mig nån gång. Det jag är orolig över det är om det smakar gott, jag fick testa lite bara. Har aldrig gjort lax förr, det ni!
Och anledningen till att jag inte är och tränar *måste faktist ursäkta mig oxå!* är för att missarna höll mig vaken hela natten, eller för första gången var det faktist Hampus som höll mig vaken med sitt ylande utanför sovrummet. Alfons har faktist varit ganska skrik-fri, sen så var det en till som ylade i natten.
Nej inte grannens hund utan min lilla "DOG"-E.
Han hade tydligen en mardröm så han började slänga med armarna ( ja, han träffade mig oxå) och skrek rakt ut, "AHH!!! AAAHH!! AAAAAAAAAAAAAAAAHHH!!!" medan jag försvarade mig och ropa nåt "aj" men han uppfattade såklart inte det. Sen så när jag äntligen lugna ner honom så muttra han till och vände argt på sig med ryggen mot mig, som om det var jag som gett honom den mardrömmen. Pyttsan!!
 Så summan av kardemumman *pepitas favvis uttryck* så sov jag dåligt så jag släpade mig och mina påsar under ögonen hem för lite vila.

Vi får väl se hur resten av veckan ter sig...

hahahaha...inlägg/spam

fick precis ett inlägg från sunspot el vad det heter angående ett tidigare inlägg, mitt såkallade solarium rumpa hehe...då föreslog han att jag skulle sola ståendes i deras solarium! *asg*

bra jobbat alltså!!!

Kärlekskilon....

Jahapp, nu är det officiellt. Jag har blivit med kääärlekskilon *storböööl*

Jag satt på mig mina lite slappa jeans idag, men skillnaden från förr är att dom numera INTE är slappa, utan verkligen smet åt!! Och mina favvisar..jag dom ska jag inte ens snacka om....fy feeeen!
Jag måste sluta upp med detta!
Dumma mig!
Nu ska det seriöst sluta upp med småätande och godis och myspys med grabben.
Och när jag väl gör det (för ni förväntar er väl inte att jag ska sluta upp med det helt?!) så kommer jag ha gott samvete för att jag tränar minst 2ggr i veckan plus att nu ska jag få iväg oss till badminton hallen en gång i veckan....(note: bör skaffa klippkort)
Iochmed att jag delar med mig detta så kan måste jag klara det för jag menar ni läser och förväntar er att till "beach 2008" kommer pepita vara en tjej som kutar in i vattnet och inte en val som plumsar i och dränker alla småttingar!

Tillråga på allt så har jag fått tillbaka min magkatarr, yeay....buhu!!
Tror att det kan bero på ångest/rädslan inför nästa vecka och för att jag är nervös inför praktiken. Allt är så nära slutet så blir det lite som efter gymnasiet, "Vad ska jag göra nu?"

Nästa vecka?, undrar ni säkert. Ja det är då Pepita ska ta sig till Åre med E och hans crew, för mina possey svek mig. Så jag kommer åka en massa på ändan och bryta några ben här och var men jag rör på mig iaf!
Jag kommer typ träffa E & co när vi rör oss hemåt, de hämtar väl upp mig från barnbacken där jag fallit ner för kanske 11:e ggn...till mitt försvar så...jag är faktist Invandrare....det ligger inte i min natur att åka skidor och frivilligt åka till snön.
Kanske kan smita in på knatteski, där barn lär sig åka skidor...fast jag och de övriga knattarna? kommer inte typ jag vara ett huvud längre? Naaaahh...tur att man är en kortis! ;)

Hoppas jag överlever! *gulp*

Ont i magen...

Ja, det är iaf mer riktigt nu.
Mina absolut bästa bästisar ska åka iväg till en annan kontinent och jag sa försöka klara mig utan dom.

Jag får typ panik, sjukt hur beroende man är av dom. Vem ska jag nu prata med?! 
Jag menar, jag är  irriterad över att jag inte kan åka inte att dom ska åka. Dont get me wrong typ :)

Lite tröst är iaf att jag ska se till att åka en weekend till barcelona, det är en min ledstjärna. 

Men jag är skraj, dom är typ mina livbojor och nu har jag ingen. Tänk om en stor våg kommer, vad ska jag ta mig till då?

pöss

Feeen vad jag är trött/sliten

Läste precis nasses blogg, pellie har fått ledigt. Med andra ord åker dom till thailand och är borta i:
 2 HELA VECKOR I SOL OCH VÄRME OCH JAG ÄR ENSAM KVAR?!?!!?!?
*gråter inombords*
Vilken fetångest, dom kommer vara bruna och lyckliga när dom kommer hem....och jag?
Jo jag kommer vara sliten och Grå i hela ansiktet!! *deppad*

Jag vill också resa bort, jag vill också ha pengar (26kr på kontot btw)


Jag är glad för deras skull och avis för min egna skull.....bitterfitta, ja det är vad jag är just nu.

Tentan är ääääntligen över!

Bah! Alltså jag skulle kunna spy av lycka! *men även för att jag åt som en idiot till lunch*
Känns som jag blivit av med 3ton från axlarna, och att jag nu kunde dumpa min ryggsäck hemma som gav lite vikt till dom 3 tonen höhö...
Nu är det bara: csn, juridik tentan och projektarbetet kvar!

Har egentligen projektarbetet just nu men jag väntar på en tjej i gruppen som ska göra en matris med mig...då passar jag på och skriver här!

Jag undrar om alla är som jag eller om jag är rent av lite sepe ibland?
Tex. jag hade inte träffat e på ett tag och sen när vi ses (igår) så är jag irriterad som fan på honom, sjukt blandade känslor. Jag var typ arg för att han var trött, arg på att han inte slängde sig om halsen på mig och samtidigt ångerfull för jag var världens bitchigaste...jag hoppas verkligen att min m kommer nu...

Idag har jag kommit på roliga saker vi kan göra nu när jag inte har en feeeeetångest klump i magen, jag vill till Ikea och sen vill jag äta hemlagad mat för att sen smita hem till hans föräldrar och se på let's dance. MYSIGT VA? Jaaaa, han har inte kabelteve hemma bara skärmarna...jo jag vet strange :)
Men istället för att svara och skicka sms eller nåt så HÖR MÄNNISKAN INTE AV SIG! Ja då e jag tillbaka på ruta ett, jag är irriterad på att han inte svarar samtidigt som jag är orolig för ; Tänk om nåt han hänt honom? Börjar inbilla mig en massa om honom och vad som kan ha hänt...
dumma dumma lata E som nojjar mig i onödan...men samtidigt så kan jag inte vara arg för tänk...tänk om nåt har hänt?

KLart slut för Pepp..pepp..pepitaknäppo

Plugga...

Jag har försökt plugga idag, seriöst pluggat!

Slutade med att jag somna med boken över ansiktet och sov alldeles för länge.
Poooohtaaaa

Så nu måste jag försöka somna om så att jag e pigg imorrn för nya friska tag, men om jag läser boken kommer jag definitivt somna.

Lägesrapport:
fetont i halsen
ångestklump i magen
saknar E redan...*jag e fan korrupt*men att  inte ses på några dagar e bara sunt :)

Ångest..

Hade en konversation med E som tillslut vart en disskusion. Om att han tror på mig och det jag åtar mig.
Det gav mig panik, fck klump i halsen och fetångest. Kändes som om han hade förhoppningar om mig, som att jag borde bevisa ngt även om det inte var fallet, Han försökte bara peppa mig och ge mej en komplimang men i den situationen jag befinner mig i just nu ger det mig bara ångest. Alla tror att jag kommer klara saker galant och att jag kommer få ett bra jobb och bla bla...men istället för att må bra över mig och tro samma sak så har jag tappat tilltro på mig och tappar den mer och mer. Jag känner att varje komplimang är ännu en mer stressad tillvaro och att alla lovord är det höga förhoppningar de har ställt för mig. Men tänk om jag inte lyckas?
Vad händer då?
Jag väntar på csn att ge mig sitt beslut och jag väntar på mina csn pengar, utan dom kan jag inte plugga och utan pengarna känner jag mig låst.
Jag väntar på att min motiation ska komm aigång igen, känner att jag är efter med allt, har precis påbörjat ett juridik block och det känns som om jag är efter som fan! Jag måste:
a) skriva min lia rapport
b) klara tentan på fredag
c) klara projektarbetet
d)klara juridik tentan
e) gör fetbra av mig på praktiken
f)skriva ett examensarbete
g)få ett bra jobb!!!
och allt detta pågår i mitt huvud under tiden som jag väntar på mina fucking pengar, aaaaahhh. Kan man sprängas av all oro?
Jag vill ha ett ställe där jag kan få vara lugn, måste hitta mitt lugn. Tyvärr så det ställe som ger mig mest lugn ger mej mest bara sömn och slacking , jag är lugnast hos E. Jag önskar att jag hade ett litet skrivbord där så att jag kunde plugga i lugn och ro när han sitter med sitt jobb på sitt kontor.
Men jag har beslutat mig att stänga av alla orosmoln, stänga av ljudet av mobilen och försöka rensa tankarna.
För denna vecka måste jag plugga som fan och med det hoppas ja att det andra kommer med.

Ledig HELA helgen!

Ja, gott nytt år på er alla ....* usch vad jag känner mig tråkig*
2008 TJOHOOO!! YEAAAHH ROCK ON!!! *headbangar*..ja nu är det mucho bättre ;)
Hoppas alla hade lika bra nyår som jag hade det, bilder kommer så småningom.
Jag har egentligen tre saker jag vile skriva av mig på och det är följande:
 1)Jag vann säljtävlingen!!! Så nu ska jag få välja nåt skojsigt!
2) jag har dåååligt samvete över K, vi skulle träffa henne och hennes polers och hennes pojkvän D men eftersom både nina och leslie slutade sent och de skulle duscha och äta och sen börja dricka, så blev det sent...Alldeles för sent. Alla åkte hem och jag var världens svikare. Jag är inte sådan, jag kommer aldrig göra det igen och jag ska försöka hitta en bra dag då alla har tid och pengar att gå ut och käka och ha det allmänt trevligt! Jag saknar henne, hon e så himla go! men well me blew it  :(
3) jag är ledig hela helgen och ser fram emot att bara få göra: Nada. Bara få läsa böcker och äta gott och mysa.


Ska tom påbörja helgen med att se på förtrollad med några av mina gaaaals :) chiflick? Jajamänsann :)