Romantik...

Jag är så hungrig efter det, känns som om jag hamnat i helt fel epok. Min själ hungrar efter riddare och kärleksförklaringar, vill ha ballader och kärleksbrev.
(okey kanske inte riddare....snarare ja..hm riddarhet? gentlemän? well you get the picture)

Jag klagar inte på att jag har fått mycket ömhet, få någon att bli kramad av och känna mig trygg..jag kanske bara vill ha en kärleksförklaring. Men om jag inte kan ge den så kanske jag inte kan begära av honom att våga ge mig den?
Oresonligt egentligen men ändå vill jag ha den...vill ha romantik, kärleksbrev och ballader man kan dansa ihop till..

Ni på tycka att jag är passé, men jag står fast vid detta...det är ju vad mitt hjärta längtar efter?

Vi tackade nej till en fyra idag, kändes tråkigt eftersom det hade varit skönt att ha en stor lya men samtidigt bra eftersom jag inte vill flytta ifrån om det inte känns 100% och då ska man inte nöja sig med bara "ok", vi kom även övererens om att samsas lite om spacet. Nu kan E komma över utan att man känner att man tränger sig på.

Samma gäller såklart henne...

Well imorrn en ny vecka ännu mera jobb...jag känner mej en aningens sliten men ja, snart är jag ledig en HEL helg..(räknar ned)

Jag kan säga att allt känns bra just nu, allt e fint med min familj, mina missar, allt e bra med pellie, allt är fint med E!

Over and out

Skämmes.....

Jag skällde tydligen inatt samt att jag slog på ryggen..inte på mig alltså...jag skäms

Solly..
Det måste vara rester av min ilska/ledsamhet som kom ut i sömnen, eller nåt? Det måste väl finnas någon bra ursäkt till det?
Säg att ni gjort likadant så slipper jag få dåligt samvete...

Jag vet en fråga jag ska ställa på onsdag :)


Jag tycker det är mysigt iaf

pöss

HUNGRIG

jag har ont i magen...varför? JO för jag dööööör av hunger, försöker inte vara en jobbig bitch och försöker behärska mig tills E har tillagat klart maten. Det blir lax och ris med nån sås..låter kanske inte så gott men det är för att jag inte orkar skriva mer ingående. men det verkar iaf gott...det e en massa krusiduller på laxen.

jag e på humöret, hitta på nåt! Jag vill planera upp och struktruera massa skoj!
det hela börjar imorrn, då ska det bli ordning hemma sen ska nasseliten hem till moi Yeay!!!

pöss

Supersugen...

Var och såg den med systeryster och lellie, Ni bara måste se den!!
Jag skrattade så mycket att jag fick ont i magen och tårar i ögonen..sevärt alltså! :)

En viss person var så gullig idag, fick ett sms med ett litet gulligt inlägg.

Imorrn ska vi ses och hitta på nåt skoj, får se om det roliga sker på hemmaplan eller på bortaplan!

pöss

Dagens ungdomar....

En konversation mellan två pojkar, dom var väl hm max kanske....12år?
Ena av dom hade en flickväään, dom hade varit ihop i en hel vecka! Ena pojken var blond och den andra brunhårig(båda såg ut som hur söta änglar som helst):
blond(1) till brunhårig(2): Du vet "Camilla"
Brunette (2) till blond (1): Ja, vad är det med henne?
1-2:Ja, hon hon ställer inte upp på sånt.....ja du vet..
2-1: Va??!! Hon är ju fan 94:a!
1-2:Jo jag vet, det e fan sjukt....man får ju hoppas att hon inser vad hon missar.
tysnad....
Pepita tittar sig omkring helt bestört om att småpojkar pratar om SÅNT, flickvänner och shit...kände att jag var för gammal och de för unga och hela var en sjukt obekväm situation. Jag förbannade min ipod för att den gett upp och kollade runt omkring för att hitta nåt som kunde distrahera mig från deras konversation.Bad i tysnad att mina syskon aldrig kommer växa upp så fort.
När pepita återigen hörde vad de sa så sa
2-1:Hörrö, använder du shorts?
1-2:Ja ibland...du då?
2-1:Jo ja det gör jag med, vad för märke?
1-2: jo men du vet det vanliga, Billabong....eller jo! Gant! det är ju ett måste men typ dom...men Gant e fan bäst..

GANT? En tolvåring använde Gant shorts!!??
Jag höll på att tuppa av....


Klart slut.

La Pepiggelypig!

Jag känner mig som värsta grisen här...har precis ätit min lunch men är fortfarande sugen på en bit daim tårta.

Om sånt är dåligt för en varför suktar då min kropp efter sånt?!

trött...

jag är mega trött, seg och utsliten.

Detta är min 8:e arbetsdag...and i'm tired! Jag kommer fan se ut som om jag vore 42år gammal på min 24 års dag om jag fortsätter så här( vilket jag kommer att göra eftersom jag måste extra jobba).

Jag ska jobba i typ 40min till sen ska jag röra mig mot Pellie och hämta upp henne på jubbet, sen hem och typ gråta av sömn heee...heee *orka skratta lixom*

Jag har en dröm, jag läängtar och verkligen vill nej jag behöver...BEHÖÖÖVER cravings(!) en semester. Jag vill resa bort åtminstonde en weekend i total avslappnad. Nasse berätta att hennes föräldrar hade åkt på spa,,,,och nu vill jag med!
Ja! Jag önskar mig pengar till nåt sånt, sen om en vänlig själ hittar en mysig karl att ta med på spa får ni gärna fixa det oxå ;)
ÅHH...jag vill åka BORT!! *bröööl*
*bejbiröst* åtminstonde fjöl en heeelg!

snällasnälla?
Var på hotellet vi kommer husera i slutet av stockholm filmfestival och det verkar som om man nästan kommer få bo där...jag kommer behöva en semester. Så om ingen vill fly med mig så gör jag det själv!

pöss


39 dagar....

fyller Pepita år...
Då är jag hela 24 år gammal...

HJÄLP?

Jag minns när jag var 18 och tänkte att när jag är 24 då...då har jag säkert ordning på mitt liv. Vid 25 skulle jag ha träffat mannen i mitt liv och kanske bo sambo. Lustigt hur naiv man var vid 18år.

Man har inte ens ordning på badrumskåpet och ännu mindre om mitt liv!
dejtar gör man men inte ens i närheten den seriösheten som man trodde, jag kommer inte uppnå mina drömmars milstolpe.
Den saken är säker,

En röra..ja mitt liv är en röra...en röra som jag inte ens vet hur den blandats ihop. Får väl se om jag har nåt vid 25 och vi får väl se om jag ens har nåt vid 24!

men avslutningsvis....om 39 dagar är jag...24år gammal.

En underbar fredag, hoppa på en likadan lördag?

tjo!
Ja nu är man spacklad och klar för att röra sig mot stan, vaknade vid 05.47 och tänkte "shit, måste gå upp äta frukost och sen dra till kontoret. "INTE det är ju Lördag juuu!! försökte sova till åtta iaf men vaknade til och från och snackade med pellie som gjorde sig iordning för jubbet.

Nu ska jag iaf sticka lite innan jag börjar på mitt andra jobb för att se om jag hittar nåt till mor min...

sen sk ajag på jobb sen ska jag träffa E, mäster kocken ska tydligen laga mat (dvs jag) och så ska vi se vad man kan göra åt hans vardagsrum. E snackade nåt om att försöka komponera fram en låt åt Pepita, jag hoppa det gått väl...för jag vill höra *fniss*

well...write to u later

baj

Äntligen fredag?

Tjo people!
Nu är det så att Pepita har en strålande morgon, så våga inte ringa och förstöra denna fredag för mig!

Somnade vid halv tio tiden igår (är man en gammal kärring så är man) och sov till sex imorse...aaahh
Blev väckt vid halv elva tiden iförsej av att E ringde min mobil, han trodde att jag hade ringt honom. Vilket jag inte gjort (om jag inte gjort det i sömnen...hm...)
Nope it wasen't me. kollade på uppringda nummer hehe..
Jag var lagom borta så jag minns knappt vad vi snackade om bara att mina ögon kändes grymt tunga så det tog inte många sekunder förrän jag somnade om!

Idag ska jag jaga rätt på en present till mor, hon fyller nämligen år på söndag, hela 48år. Not bad at all...hon vill ha en upplevelse men vad ska man ge då? well well
Sen ska jag hem till henne och sjunga singstar och äta tacos, mysigt värre!
*sjunger*
"Ni är inte vackrast i vääärlden....väärlden är vackrast i er!"

well...hoppas ni alla mår bra och är pigga och glada för nu är det fredag hela dagen!

puss

Nasse

Hon fyller år nästa fredag, mitt uppdrag är att hitta något som jag tycker är "nasse" men frågan är bara "vaaaad" men men.

Idag har jag:

Jobbat
tränat
lagat mat
fusk-bakat
Tvättat kläder
(alltså gått till tvättstugan och hängt upp kläder och vikt kläder)

...........och sen ska jag soooova!
Är så himla trött så att jag tror jag kommer hinna säga;
"lellie...vad tro*snark*"
Jag och Lellie brukar snacka innan vi somnar, om hon inte däckat mycket innan dvs. Vi snackar om framtiden och ventilerar våra tankar och funderingar, sen brukar jag somna först eller så somnar vi ungefär samtidigt. (man borde spela in våra samtal då..vårat snack blir mummel och har ingen koppling till varandra)Men det är då vi faktist verkligen pratar med varandra. Undra hur det blir när vi får tag på en tre:a, kommer vi missa en del då? hm...NÄÄÄÄÄÄ*hihi*

Jag blev så förvånad när hon berättade vad jag ropade ut för nåt imorse...jo jag ropade tydligen imorse. Jag kan verkligen inte minnas det men en liiiiten del av mig kan inte förneka det eftersom jag faktist drömde lite lustigt.

Har återbesök snart igen...jag e skraj, vill inte behöva gå igen same shit igen. Men jag vet att mina nära och kära kommer finnas där för mig. Jag hoppas pellie kan haka på..jag behöver någon som bryr sig om mig där.
wellwell enough about THAT...nu önskar jag er en gooodnatt!

pussåkräm

over and out

Godenmorgon!!!

Aaaaahhh...idag vaknade jag med ett leende!

YEEEESH!!! ;)

Vad som hänt? Nope, inget speciellt, bara allmänt glad idag bara.
Tror det var bra för lilla Pepita att vara hos mor sin bara...det var ett tag sen jag var där och bara njöt av att vara där. Har mått ganska dåligt de senaste veckorna men nu kommer pigga och glada Pepita tillbaka.

"det som inte dödar en gör en starkare"

och det stämmer, lite ärr men då vet man vilken väg man inte ska ta nästa gång iaf! Man kan säga att jag verkligen gick vilsen och fick lite svårt att hitta tillbaka men nu är jag det! I'm hooome

Ska käka frulle nu och sen rusa (som vanlit) till jobb :)

Ha en fin måndag folks!

Mor min...

Hon är så vis så vis så...

Jag fick andas in lite mammas-hus lukt och kände mig med ens mycket lugnare. Ahhh...ibland får man lusten att flytta hem igen bara för att det lukta så...ja..hm...så hemma(?)
Sen kom småbarnen runt och jagade varandraå vaknade jag ur mitt drömtillstånd och insåg att jag faktist är en tant som faktist lekte med tanken på att flytta hem igen!

Sen så gick mamma på kalas med martin och lämnade huset tomt utom mig och min lillsyster J, hon e bra den flickan. Hon äääälskar verkligen sin familj!! Det visade hon tydligt när hon lät mig kura ihop med bredvid henne på tvåmanna-soffan och pillade på mitt hår i all oändlighet.
Sen kom storasyster hem till mor (ja..det var typ släktträff ikväll) och då hängde vi tre ihop...

Vi hyrde en chickflick och grät i kör (skönt att jag inte var den enda som grät...liet omväxling lixom hehe) och åt god mat sen kom mor hem och undrade vad vi kollade på så hysch:ade vi henne i kör. Kollade klart på filmen och så gick jag å storasyster hem...på vägen hem så kramade min syster om mig och gav mig lite tips och råd. Lite läka själen vänliga ord och nu e man hemma igen.

Jag är utmattad...med glad att jag fick vara med min familj som älskar mig

vittring...

verkar som om killar får vittring när man är som klenast.

Hur kommer det sig? Får killarna egentligen det eller är det bara slump allt?

För mig känns det verkligen som att scenariot ser ut såhär: "*sniffsniff* OOOOoooh! en tjej som är sårbar!! tjooooo! let's get heeer!!!"

Jag säger detta snällt nu...

Jag är inte intresserad, jag återkommer.

Ilska

nu är jag arg...jag är arg på alla händelser i veckan och jag är TRÖTT.

Jag orkar inte må så här mer!! J-la mardrömmar och känslor!

Jo jag vet; jag ÄR känslosam, jag ÄR så här..
Jag gillar att pussas och kramas när jag är förälskad, jag ger komplimanger, jag tycker om att pyssla om personen jag gillar, jag gillar att få sms, jag pratar om känslor, jag har temperament, jag kan hålla för mycket inombords innan jag exploderar i känslorutbrott och inte kan reda ut ordbajset som kommer ut, jag är impulsiv
JAG ÄR HELT ENKELT SÅ...

jag är INTE en som kan "spela", kan inte vara "svår", kan inte flirta, kan inte ljuga, kan inte vara någon jag inte är...

Jag ska helt enkelt döva ner det med lite sprit och vänner så kan jag få en pause från det hela helt enkelt :)

Party party....ska inte sabba kvällen iaf...

mardröm...

Vad är det som händer med mig???

Jag har haft en jävlig vecka och den verkar inte bli bättre..hade en sån jevla mardröm att jag spärrade upp ögonen och fick ångest och ilska i magen-känsla.
En sån där mardröm som man liksom inte kan skaka av sig utan även om jag vet att det var en mardröm och inget mer så mår jag skit.
Kollade direkt på min mobil...hade fått sms av OT men inget av E....

Jag klagar inte att jag fått sms av OT bara att när man mår så mkt skit så hade det lättat en aningens att få se E's namn i rutan istället för OT.

OT vet att jag haft en jobbig vecka och han verkar ändå förstå så han förstår säkert detta oxå.

Nu måste detta vända..kan inte hålla på så hääär!!!

sängdax...

Ska försöka få mina uttorkade ögon att stängas för dagen och ser fram emot en ny och händelserik dag på mitt nya "jobb" dvs praktik.
Jag är ganska pirrig inför det men de två som jag ska arbeta med har jag träffat och de verkar faktist hur schyssta som helst!

Nasse och Lellie har varit med mig idag och sagt kloka och tröstande ord...jag är så upp och ner idag att jag inet ens känner igen mig själv.
Jag brukar vara den "käcka" flickan men när min dansläraren kom fram till mig idag och sa snällt " du var jätte duktig" så tittade jag upp på honom och mumlade ett tack och drog...hm..not so najs.
Men jag har haft en dålig dag, helt enkelt.

Så nu håller jag tummarna för allt i världen att jag inet vaknar gråtandes imorrn för nu räcker detta...iaf för idag på söndag kan jag återuppta det. Då är det ju "vilodagen" så då har man rätt att må bajs (vara bakis)


well c ya

vart mina tankar ledde till...

Jag fick klarhet med Nasse men tjafs med E...

Så då började man gråta igen...har iaf varit och tränat så liten pause från gråten var bra...(man undrar vad receptionisten tänkte när hon såg mina rödgråtna ögon...)

Så nu vet jag inte...vet bara att jag nu inte har något inplanerat på söndag och vad det betyder vet jag inte heller.
Jag antar väl att det betyder det logiska men ja...

Nu ska jag städa lite...få något annat att tänka på. Se om jag kan få någon ordning på mina känslor.


Vaknade på fel sida?

Drömde så konstigt inatt att jag vaknade storgråtandes....sen så fortsatte det..
Jag lugna ner mig ett par minuter sen så kom tårarna igen. Jag visste väl att det skulle hända men inget kan förbereda en på nåt sånt.

Jag fick en massa i huvudet och det gick inte att stoppas...men jag antar att de kommer ut för att man sen ska kunna må bra igen.
För alla gråter...alla måste få ur sig det man gräver ner så djupt

Mitt i min oro så ringde min Nasse mig..hon vet precis vad som ska sägas och ger mig klarhet. Inte för att hon hade några "rätta" svar på saker men hon hjälpte mig reda ut den oredan som fanns i mitt huvud och fick mej att sluta gråta.

Nu är man bara lagom låg, vet att jag borde ringa E och kanske berätta lite saker men jag vet inte om det tjänar nåt direkt syfte...han är ingen direkt telefon människa.
Jag gillar inte älta, när jag ältar eller försöker bortse från saker så sker sånt som skedde mig idag. Jag mår piss så jag tar gärna tag i saker.

Oavsett hur det blir så...hoppas jag vi båda mår bra sen

over and out

stor smäll i magen...

Kollade lite bland bloggarna som finns, min absoluta favvis är ju Alex blogg så läser jag hur han gärna vill ha barn.
Att han älskar sin fruga och vill skapa en familj...*aaaww*
Han känner att med hans 31år är gammalt nog att skaffa barn på och ser fram emot att få ett barn. Jag får världens klump i magen och tårarna sväljs frenetiskt, jag blir så emotionell och kan det kan inte hjälpas.
Inte för att jag vill ha barn nu eller ha barn med Alex (oh nooo) men av någon anledning berörde hans text mig så djupt att jag nu vill äta mängder av glass och gråta, tror det är av lycka? Att ett barn kan vara så önskad, efterlängtad och framför allt älskad...det är fint det.

Praktik...

TJOOOHOOOOOO!!
pepita har fått praktik, har precis lagt på luren och tackat ja till Press avdelningen!!
Jag fick ok från min kursansvarige att jag kunde stanna v 47 ut så nu...nu kan jag pusta ut!!

Det tråka är dock att jag inte har nåt att göra imorrn, men jag överlever lite slacking höhö

alfons...

Han har fått fnatt....

Han äter:
Oliver
muffins

Han dricker:
Varm kaffe med mjölk
Oliv spad

men han gillade inte
röktskinka....


mysko katt alltså

Ny vecka nya saker...

Jahapp då har vecka 36 påbörjat...och hur jag vet att det är vecka 36 är för att jag skulle ha påbörjat min praktik i veckan..men no praktik! *ååhh vilket misslyckande*
Men jag ska iaf på intervju imorgon så jag håller verkligen tummarna på att jag lyckas charma mig in!

Har fått lite skuldkänslor över att jag umgåtts så mkt med E och så lite med Lellie och Nasse så jag ska kompensera detta lite denna vecka hade jag tänkt :)

Ska iförsej festa en heldag med Nasse på lördag men fylla och sånt ja det tar ju bort chansen att ha något meningsfullt att säga..förutom ja ni vet
"jag måste bara säga.....tack..tack för att du är en sån hiiiimla bra kompis! Jag äääääääälskar dig!"

Sen så vill jag hinna träffa S, det var ett tag sen vi träffades och det är så himla kul att höra vad som hänt sen sist...alltid nån skandal att berätta..
Jo! sen så ska H ringa, vi kom överrens om att vi ska käka middag...H ska åka till Kina i 7 el 10 veckor och sen blir det flytt till Malmö så det kanske blir sista gången för oss att driva med varandra haha men allt har sin tid :)

lellie vill festa, hon har väl kommit in i sin festar period nu, finns inte solen så finns den i ölglaset ;)
detta är vad vi alla har väntat på, hennes party sug är fen kul! Partylellie ska hon få heta tror jag hehe

Ikväll blir det ingen skedning..men det är lika bäst annars kanske man hamnar i träsket. Läskigt sånt men orka analysera och fundera. Händer det så händer det, livet fungerar så tyvärr. Man har sällan nåt att säga till om, sen att man frågade chans och inte fick ett utrop av "hurraaaa..ääntligen äntligen..*segerdans*" så kanske man ska detoxas lite...

men nu blir det att glo på teve en stund eftersom jag blev lurad till sömns idag vid fyra..så pigg är man fortfarande

over and out