Förlåt mina kära

jag har övergett er och min blogg nu ett tag..men nu blir det förändringar!!!

Nu ska ni allt få höra på nåt intressant!

Idag såg jag en bild på en kille...då tänkte Pepita:
"Fy...han ser ut att lukta illa"
Lukta illa???!!
Jag e verkligen sjuk...nu har viruset gått upp i hjärnan...och det lustiga är att jag kan inte tänka på honom utan att tänka på nåt illaluktanden.typ som gammal lööök!! *blääää*

Jag måste ha varit mobbare i mitt förra liv!

Alfons fortsättning...

Ja då kanske ni undrar vad som hände med min lilla kisse..jo här ska ni få höra!
Hela historien:
Vi vaknade i fredags morron av att Alfons inte är i närheten...
( det hela var mkt märkligt för att han jamar det första han gör när man vaknat i hopp på att få mat på sekunden)
Jag tänkte omedelbart att nu är det nåt skumt och frågar Pellie om hon sett honom och hon hade såklart inte det. Mycket märkligt men eftersom det var morron så hade man inte riktigt tid att leta i alla hans gömmor men eftersom jag är en hispig person när det kommer till mina "barn" så kollade jag under badkaret, men ingen Alfons där nej..
Säger till pellie att jag var grymt orolig men hon lugnade ner mig med att han brukar ligga gömd nånstans så han poppar upp sen...okey jag godtog den förklaringen..

Mycket senare den dagen så ringer Pellie mig, hon har kommit hem från jobbet och har inte hittat Alfons. Det är inte normalt att Alfons inte står bredvid Hampus och hälsar en när man kommit hem. Så jag åker hemåt medan Pellie vänder upp och ner på lägenheten och svarar varje femte sekund på sin mobil eftersom Pepita ringer efter uppdateringar..
Hon hittade inte honom någonstansm, så jag ber henne kolla ner och se om han kanske pressat sig igenom nån liten glipa och hoppat ut...(vi bor på 7:e våningen, asfalt väntar på en där nere) Så om han hade gjort det måste han vara död!!! Hon skyndar sig ner och kollar runt och ingen liten kattunge kropp ligger nånstans,Pepita ringer igen och hon ser just då nåt som ligger på dörr taket...
"herregud!! Inte alfons..han får inte vara död
"-tänkte jag...
Så Pellie åker upp hem igen och kollar ner och ringer mig:
"Goda nyheter Pepita, det var inte Alfons men dåliga är att vi fortfarande inte hittat honom"
Jag kommer hem och vi knackar på hos alla på vår våning om han nu klättrat in i någons lägehenhet men dom som öppnar har inte sett honom och så fanns det folk som inte svarade...PANIK!!
Nasseliten ringer och blev lika orolig och ledsen som vi är och börjar skriva ut bilder på honom som vi kan sätta upp tillsammans med lapparna vi skrivit..hon ringer 20 min senare och frågar i ren panik om vi hittat honom och jag som är så extremt avdomnad och vet inte rikit hur man ska reagera att jag bara svarar med entonig röst att han e borta, då berättar hon att hennes arbetskamrats brors katt hade ramlat ner för 11 Vångar (!!!??) och klarar sig med att han hade brutit bak tassarna men dragit sig in i skogen så han svarade inte när dom  ropade efter honom. Vi får en glimt med hopp så vi kutar ut igen och ropar efter honom, går runt byggnaden och ropar och ropar..sen så helt plötsligt hör vi en liten jamning!!! "HÖRDE DÙ???!!" Vi närmar oss ljudet och ropar hans namn igen då HITTAR vi honom! Han har kilat in sig mellan ett galler och en plåt där han måste har legat i minst 15h!!
Jag drar försikigt ut honom och ringer akuten, han verkar inte ha nåt brutet!!
Men eftersom vi var oroliga att han kan ha skadat nåt invertes tar vi honom dit och efter röntgen och alla prover visar det sig att chocken var det som hade drabbat honom ENDAST!

Jag säger bara detta:
Ett mirakel har inträffat!!

Pepita är...

sjuk..
skulle vara utgång men blev hemgång...jag e snuvig, nyser varje femte sekund och lagom berusad på det hela..*suck*

godnatt

Alfons...

är borta...
Mysiskt borta....puff så det och borta är han...

VAR FAAAN ÄR HAN NÅGONSTANS??? *PANIIIIIIK*

hjälp mig...hjälp mig snälla någon..säg att han är här...

fundersam...

nu är man fundersam, kanske allt är en slump?
Eller så kanske inte...

Jag vill veta NU

tidig morgon...

idag och mina ögonlock är svullna som fen och ögonen lagom rödsprängda!
Bölade halva natten så jag har en naturlig förklaring till det dock!
Så då kanske ni undrar varför jag bölade?
Jag berättar sen för jag mpste sticka nu

CYA!

Ondska..

Kan visa sig på många sätt...

typ exempel ett:
Pepita går förbi en korvkiosk och ser två gigantiska män med bilringar som heter duga så tänker hon:
Jaha korv för en gris.....Återvinning! *skäms...*en minut senare så ler hon ändå..

Ett till är när man har ett missat samtal och INTE ringer upp!! *morr*

nattis

Solen kan lätt håna oss..

dödliga..
Om man kollar på hur desperata vi är efter lite solsken på våra trynen, var nämligen på Långholmsbadet idag...
Man såg hur mammorna nästan drog i barnens armar för att få de bästa platserna vid solen och gick i etthundraåttio så att barnen såg ut som små trasdockor för vinden..
Hur alla kvinnorna gick power-walk och rörde sig så där skojsigt när dom närmade sig stranden samtidigt som de med hökögon spanade in alla små glipor blad folkmängden vid stranden..
Männen gick efter bärandes med allt och om de hade en hand ledigt så hade dom en så kall öl i handen att det rann vatten från flaskan...eller så gick dom extremt långsamt och insöp varje tum naken hud de kunde avnjuta (eftersom de såååklart trodde att man inte kunde se deras stirrande blickar genom solglasögonen)

Om jag var solen skulle jag nog leka pickaboo....och se hur alla rusar hem och beklagar sig när jag gömmer mig och hur alla rusar och trampar över alla för att komma först till stranden när jag (solen) kikar fram...

Så nu undrar du säkert, vad var Pepita för typ då?
Jo: Jag gick sakta mot mitt mål...och insöp varje tum av naken hud som jag kunde se av de spännsiga killarna som svalkade sig med en öl och hur det avdunstande vatten från flaskan rann ner på deras nakna bröstkorg...då jag fick känna en vind som skapades av en mor med sitt barn som gick i turbofart. Då insåg jag att jag kanske inte ska söla utan skyndade mig fram till en liten avskild vrå...och väntade på att tjejerna som höll på att packa ner sina saker för att gå skulle bli färdiga..la mig til rätta och somnade!

Nattis

over and out

Helgens eskapader...

Hade en skitaskoj helg! Så skulle man kunna sammanfatta den...
Var för första gången och såg Pride paraden och hela tillställningen var super kul! T och hans pojkvän E hade organiserat så himla bra! De kom tidigt och tog med sig massa fltar som vi kunde ligga/sitta på..sen hade dom mängder, då menar jag määäääääängder med vin med sig. Man fick i sig en aningens, plus att solen dök upp så man vart ju pangfull...*fniss*
Jo och klockan var typ 17 då man började känna sig som en diva...men alla som var där kände likadant så vi var alla jämlikar! Vi var allt som allt...hm *räknar* typ runt 20pers? som kände varandra dvs..annars var det smockfullt i övrigt.
Sen rindge nasse mig och ville att jag skulle dra mig hem till henne..hehe det tog ju ett tag för pepita att ta den resan, plus att jag skulle hinna träffa H och G och krama dom och mingla lite samt att bli av med biljetterna jag inte skulle hinna utnyttja..
Det gick så smort men jag gav ett löfte: Nästa år ska jag inte missa att festa med dom plus J såklart!
Skulle vara kul att klä ut mig till dragqueen...(ja queen, inte king. Blä)
Åkte till nasse så åkte vi tillsammans till världens ände! Dvs Åkersberga på poolparty, det var värt resan! Hade skitskoj, vart mkt poolbad och kombinerad alkoholintag (tur för pepita att det fanns en mycket grund del i poolen)
Mycket mingel och så fick man lära känna nya mycket intressanta och träffa gamla mycket intressanta som man inte träffat på hm..ett par år? (times flyes)
Hoppas vi alla ses snart igen!
Fick någar timmars sömn..gick och la mig vid hm halv sex...skulle upp 2h senare,hehe
Men jag kom upp iaf! sen så ringde jag syster när jag åkte förbi täby, hon var hemma hos N så jag gick av där och fick frulle och några timmars sömn sen åkte hon, jag och N till ett bad ställe, det var vid klippor. Där man fick bada NAKEN! ja såååklart att det fanns nakna GUBBAR där...fyfasiken!
Jag önskar inte den synen ens till min värsta fiende mans kroppar är inget att hurra för direkt. Iaf inte nakna men med badshorts kan man dregla men annars ser det bara äckligt och opondusaktigt.

well well...nu ska jag käka!
over and out

Farväääl

min kära MAC! Nu ska dumma skolan ha tillbaka den och låter mig inte behålla din i min famn längre..*tår*

Är hel genomfrusen och grymt trött just nu...dricker lite varm thé för att få ihop värmen så att jag kan gå å lägga mig. Har nämligen jobbat på Pride idag och det vart kaaaallt! Hade jätte skoj och trevliga(läs:fulla) människor som ville prata (läs:sluddra) en massa med en. Men skoj var det minnsan!

Nu kom hampus som uppskjuten ur en kanon för att värma Pepita som frrrrryser så...skulle iförsej inte tacka nej till en varm manskropp som skedar mig till sömns...kanske lite kli på armen som extra bonus för att man är så go? hehe
Det ska jag drömma iaf, då kanske jag får ihop kroppsvärmen i huvvet åtminstonde...

over and out!

ps...har två pride biljetter....och mina killkompisar vill att jag spenderar dom med dom såklart...jag vill oxå men jag e PANK!ds

Pungkulor utslitna...

Läste idag på Metro...(ja metro så tråkig är man att man läser en sådan tidning)
Att en kvinna slet pungkulorna av en kille.....I SVERIGE! Och dessutom i Älvsbyn....det som låter så mysigt och hel gylle men icke sa nicke...


Visste helt ärligt inte att man kunde slita av en mans pungkulor...

scary...

Nördar!

Jag och min kusin är nördar....
Vi BATTLAR om låtarna.....el nja..vi dj:ar..VARANNAN GÅNG!
Men ååååhhh så perfekt!! Vi funkar, hon och jag....du...hörrö du...du som vill att jag ska falla som en kägla för dig..då ska du sätta henne som högsta prio efter mig då ska du få se på riktiga Pepita!

nördarnördarnördar......but VI ÄR STOLTA!!

Ps! Min lösenord...den är jättekomplicerad...och massa siffror blandad med bokstäver...men så kommer jag ihåg den efter två feeeeeda drinkar och tre glas rosé....impad? *jag e fan det*

over and out

Nu..ja NUUUUUU!!!!

Är Pepita orolig....fy feeeen...såklart!
*drucken*
Måste erkänna att jag är tacksam att jag har en aningens alkohol i blodet annars hade jag klättrat på väggarna...
Men jag tar djupa andetag och ser fram emot F12....ta emot mig med öppna armar?

Beam me to F12...

ps!! Firandet

Jag har börjat skolan igen..så det är åter till skolbänken och tidiga mornar...detta firar Pepita genom att supa sig lagom berusad på debban ikväll....SKÅL för ansvarfulla Pepita!!

over and out

Jag har gjort nåt dumt...

Karma...ja jag tror på nåt sätt att det man gjort mot andra kommer slå tillbaka på en. På ett eller annat sätt!
Har grymt dåligt samvete över hur dryg och dum jag måste ha verkat, eftersom jag hade ett antal promille i blodet så kan det mycket väl ha varit så. Jag är inte dryg eller otrevlig men just då, jag då orkade jag inte..jag hade brådis och det regnade...
FÖRLÅÅÅÅT, jag hoppas verkligen att jag blir förlåten och att du inte hyser några agg mot mig eller skapar någon slags voodo-docka a la Pepita....för jag menade inte att vara så otrevlig!

Snackade med systeryster om detta igår...jag hade förträngt det innan. Då när samtalet var i full rulle känner jag hur ångest känslorna bara kommer till ytan och hur illa jag tyckte om mitt beteende...ja jag hoppas inte det togs så hårt iaf...

Nu väntar jag bara på att min teori ska motbevisa mig...