Skäms!

Hello!
Sorry, har inte uppdaterat min blogg på några dagar men har kännt att jag borde ta det lugnt ett tag. Och så blev det!
Har dock haft att göra men jag klagar inte, jag har haft det super. I torsdags kom tjejorna över och så bakade vi jul-nougat (tror jag det var) och julmuffins med frosting. Käkade indiskt och avslutade det med en liten likör till kaffet. Ja, jag e en kärring.
I fredags så...ja vad gjorde jag i fredag? Hm.....*tänka tänka*
jag gjorde typ nada, jag minns inte att jag gjorde nåt intressant, minns bara att jag var väldigt relaxed i lördags för då kom lillsystern hem till oss och skulle sova över. Vi skulle baka i lördags men vi blev bjudna över på middag hos E's föräldrar och det tackar man ju nte nej till. Var länge sen jag träffade A, E's lillsyster, det var jätte mysigt att få bli bjuden på mat och nybakade lussebullar som A fixat åt oss allihopa. Sen att lillsyster blev så chockad över A's ålder var en bonus, sen tog vi en spontan tur över till Pålle som hade en "kill-kväll" men jag och lillsyster fick haka på. Han hade nåt speciellt att berätta nämligen, han ska bli pappa!!! Åh vilka fina barn dem kommer att få!!*avis* Måste medge att nu när Bea fått Theo och Pålle berättade att han ska bli pappa så känner man längtan.
Inte så smart just nu men den oresonliga jag vill HAAAA
Welli welli
Igår kom min familj över, alla faktiskt!! Småttingarna, storsyster och mor och "far" och lillsyster var ju här så vi var alla samlade, inför ankomsten fixade jag och lillisen lussebullar och krubb till alla.

Vi hade det jätte mysigt!! Jag mår så bra när de kommer över, känner mig så lycklig. Kommer leva på det ett tag iaf.

Sen så hade nasse nåt jätte intressant att berätta men när jag ringde henne så svara hon inte, vi får hoppas hon ringer mej snaaart.

En sista grej, vi träffade B & A igår kväll. Jag gillar att umgås med dem, man känner sig så avslappnad. Det känns som om jag känt dom jätte länge och är så glad att fått lära känna dom!
Anyways *keep focus* så svarade B när jag berättade att Pålle ska få barn och att man är nyfiken på vilken fin blandning barnet kommer att få (eftersom Pålles tjej är thailänska)" Ja! Men undra vilken fin blandning Ni kommer att få"

Jag ska bara säga, jag hade lust att krama henne just då. 
Jag undrar också, längtar lite och ser fram emot den dagen hon kommer till världen.

Lång startsträcka..

Jag vet att jag har en stark vilja, belive me. Jag önskar att jag vore mer flexibel men, ibalnd när man har visat sig felxibel ett par ggr och så visar det sig att det inte går som det ska utan tvärtom. Då blir jag frustrerad och arg, men mest av allt ebsviken.

Nu ska jag sminka mig och göra mig fin för besök istan, sen får vi se om E ligger och sover bort hela dagen och försör det vi har kämpat med att fixa eller så tar han tag i saker och antingen joinar mig eller går upp och jobbar.

Har ni hittat bra pressisar?

Julbak!

Hallå!
Trodde för en stund att min bakdag med tjejerna och Theo inte skulle bli av på torsdag, men fan den som ger sig! hehe
Vi löste det och det visade sig att det visst funkar att baka på torsdag, YAY!

Vi ska vara här allesammans vid två tiden och baka, Erik får hålla i Theo (om han är vaken då).

Jag älskar knäck, knäck är så gott och jag får aldrig nog men det jag Kan få nog av är att göra knäck!
Jag tappar så lätt tålamodet och så klibbar alla småå formar ihop sig, suck! Om någon läser detta och ha tips så skicka till mig, så att jag slipper ilskna till när knäcket har bubblat färdigt.

Annars tänkte jag baka följande:
choklad/peppakaks muffins med vitchoklad frosting
Lussebullar
Mjuka pepparkakor
typ det!

Så kan vi avsluta det hela med en god kaffe (choklad för Nasse och Pellie) med bulle!

Ahhh...vilken dag!




Brutet löfte trots kompromiss


Jahapp, har fortfarande inte somnat trots åtskilliga försök.

Nu ska jag borsta tänderna och verkligen försöka somna, jag avskyr att jag svek dom men jag försökte verkligen kompromissa!

Känns som om jag klarat mig så bra själv, men jag saknar min familj. Har haft så mycket på gång så länge att jag knappt hunnit med att njuta av att jag faktiskt har en familj som älskar mig.
Jag älskar Peppmedia.se, jag strävar verkligen efter att få visa vad vi går för. Men om min omgivning inte kan stödja mina mål i mitt liv så dras det faktiskt ner, mina drömmar känns mindre värda.

Om ändå det fanns andra vägar än att Jag ska ta mig över allt, jag åker gärna in till stan för att träffa mina nära och kära men då vill jag gärna att de åker till mig också.
Jag är så inne i mina mål att jag inte vill slösa en hel helg med att ligga bakis, hade iförsej jätte kul när vi festade hemma hos Malle! Men vi var döda i typ två dagar efter det, jag har mina anledningar med mina värden och allt men att vara sängliggande eller helt utmattad efter en kväll är inte rikigt på min prio lista.
Jag tror att om jag inte hade haft E så skulle jag och lellie nobba alla och ligga i soffan i vår trea och slappa som fan, vi kanske skulle kunna ta oss ut på middagar med go mat och dricka och kanske dra till en bar men om jag känner oss rätt hade vi dragit hem vid ett :D

appropå, lellie kom över så att vi kan se på T, jag fixar krubbet du fixar dig hit :)

Har folk julshoppat ännu fressten?




Mitt löfte

Jag har lovat pellie att skriva oftare här om hon rss-prenumererar på mina bloggar.

Så nu ska jag göra det.

Har kommit igång med ett eget företag nu, känns som allt går snigel-långsamt och ibland för fort.
Som före och efter bredband (minns ni reklamen?)

Well ni kan väl ta och kika?

peppmedia.se

räkna med att jag skriver på natten :)