Känslostorm och babylängtan

Idag jobbade vi med ett par sajter, så såg jag världens sötaste bebis. 
Fick ett gäng med känslor då och ville ha min bebis...då fick jag längtan efter barn och det lustiga var att E oxå fick det. Lustigt och jobbigt på en och samma gång

Stressad och uttråkad...

Jag är stressad, vill få saker att rull apå nu men så har E glömt att lägga upp projektet på intranätet!
Han är på ett möte nu så jag får sitta här och väääänta tills han kommer tillbaka. POOOOH!!

Nu har jag tråkigt...

och Romantik!

Jag behöver romantik, behöver kärlek. En massa, nästan så mycket så att jag storknar.
Vi får väl se om E kan ge mig det, han är inne i en period av jobb så jag förstår att han inte kan men just då behöver jag det.

typiskt va?

GOOODIIIS!!

Jag är beroende, beroende av godsaker. Me needs it, me craves it! *galen*

Åt en liten kokosboll på ett café idag, men det räcker inte. Borde jag söka hjälp?
Över till annat:
Katten ska flytta till sthlm redan denna helg! Tjihooo, ser fram emot fyllor och fest på söder. Men även en ny vän i sthlm.

imorgon ska jag ringa DS, önska mig lycka till. Jag behöver jobbet!

Idag: Nokia E71 (vit),städning och tur!

Idag har jag rusat runt i stan!
Träffade min kära Mäl som jag inte fått träffa på en vääääldans bra tag, vi skulle ta en lunch på 40min men den gick över på 1,5 ist! Så mkt hade vi å prata om! Det var jätte kul och jag bokar gärna in en till dejt! Dessutom var hon så snäll att hon gav mig två biljetter till Twilight och soundtracket (går och hämtar den nu) samt två skivor till! (rena julafton) det hon fick av mig var:nada. *skäms*

Sen kramades vi hejdå och jag gick vidare till nästa grej och det var att fixa iordning min lya som ska lånas ut. Jag var lite kluven eftersom min mobbe dött (beställt nytt sim kort) så jag tänkte att jag skulle hämta nycklarna hem till syster först efetrsom hon jobbar och då VET jag att hon skulle vara där.Men sen tänkte jag att om jag skyndar mig när jag städar slipper jag åka fram och tillbaka.
Men....jag var inte så snabb som jag trodde för när jag äntligen var klar så kollade jag på klockan, den visade 18.50!! Min syster hade slutat för 2h sedan! Poooh
Ingen telefon hade jag så jag fick tigga mig ett samtal i en kiosk, såklart att  min syster hade sin mobil Avstängd!
Jag hade inget val, fick chansa hem till henne. Bad en snabb bön om att jessi skulle vara hemma eller att av någon konstig anledning att min mamma skulle vara där kl 19 på kvällen.

Jag kom precis hem till min syster då Mamí skulle sätta in nyckeln i låset!! Så jag sprang in och hämtade avin för min nya mobil + sim kort! Nu är den färdig laddad och väntar på att bli använd! :)

Fick då veta att Pellie försökt få tag på mig för att avboka vår biodejt! Då ringer jag E och frågar om han kan och han ställer upp.
Sen pratar jag med nasse i ca 45min på tel, under tiden får jag ont i svanken och nacke men tänker inte mer på det förrän jag ska äta. Då få rjag grymt ont i kroppen och i nacken, börjar jag bli sjuk? E kommer i lagom tid för att se mig helt försörd. Nu gosar jag in mig sängen och hoppas att morgondagen börjar med en frisk pepita!

kramar och uppmuntrande ord

E kramade om mig och sa att jag inte skulle låta lite motgångar förstöra min tro på mig.
Han har absolut rätt, jag känner mig mycket bättre nu och segern kommer kännas ännu bättre nu när jag har värsta fighten på gång.
Mor min svarade, hon gav inga speciella råd, inge gullande men ändå när vi la på så kändes det genast mycket bättre. Konstigt det där med mammor.

Sen så gav jag med mig och åt e's halvfabrikat mat, det smakade fiskpinnar. Alla som känner mig vet att jag avskyr fiskpinnar, äcklig eftersmak!!Men nu ååt jag åtminstonde maten så nu slipper jag det igen. :) Tanken som räknas baby, så jag är glad ändå. Jag åt tom 1,5 panderad fisk(pinne) och en massa av den goda salladen E gjorde till.

poss

Besvikelse och sorg

Idag har dagen flytit på ganska bra. Fram tills nu.
Fick besked att jag får typ 0kr i ersättning och att intyget inte var komplett osv, jag blir lika arg och besviken som tidigare!!
Hur kommer det sig att det ska vara så svårt att hjälpa någon som verkligen behöver det?!
E är tjurig på att jag inte ville äta halvfabrikat (som han tillagar jämt enligt mig) och då är det svårare för mig att gråta ut hos honom. Just nu behöver jag verkligen en axel att gråta ut hos men så finns det ingen tillgänglig! :(

Det är vid sådana motgångar man bara vill ge upp, vifta med flaggan och låta ens drömmar krascha mot väggen.
...att det ska vara så långt hem till mor min.

Jag måste be, hitta min styrka och våga hoppas och tro att det blir bättre och att det kommer att lösa sig.

annars kommer jag att ge upp. 

Boop..

Hon är i litetland, hoppas han inte håller på att övertyga henne att bo där. Han får fan ta sig hit så att vi får se vad han e för typ....alltså...
Nu kom det ut fel...måste få skriva av mig lite.
Jag älskar henne, vill henne det bästa och är litetland det bästa för henne så är jag lycklig för henne, men jag vill få den magkänslan 
Vill träffa mannen och känna att han e bra, sen kan han fråga henne! Att ta bort henne från alla som älskar henne utan att ens ha träffat dom är oförskämt! Men jag är glad att han finns för henne! 
Vill göra en sak klart; jag är inte sur eller tycker illa om honom (har för fasiken inte ens träffat människan) men jag önskar bara att han kunde komma hit så att vi kan få rätt magkänsla.

Pöss Boop!!

Händelserik dag!

Har gjort ganska mycket idag och vill därför berätta lite om den.
Under två dagar har jag och e haft fin besök från Gbg, man skulle kunna tro att det är M men icke sa nicke. Utan det vara M's lillsyster C, hon har sökt jobb här  och hängt med mig och E och några vänner till oss, det gick super! Jag ser fram emot den dagen hon flyttar hit! Då ska hon få bo i min lya, då har hon nära till jobbet (jag tror hon kommer få jobbet!!).
Vinkade av henne idag och sen gick jag och fixa liten ärenden:
Hämtade upp produkten från Axelsson's som jag önskade mig i julklapp, eftersom min storsyster inte kom ihåg vad det var så gick jag och köpte den med hjälp av ett presentkort jag fick av storsyster. Jag tappade hakan, det var fan DYRT!!
(Jag vet att det är fult att svära men ÄNDÅ!)
Jag drog iväg några skämt som var ganska bittra till kassörskan, som tur så tyckte hon att jag var rolig medan jag skratta åt att jag frivilligt lät mig rånas på pengar. Vill ni ha exempel?
"Ja, man kan inte köpa alla produkter samtidigt för då kan man vinka hyran farväl"
eller
"Men man får inte vänta för länge med att köpa dessa produkter....för då har man ju redan fått rynkorna...men det får jag ta"

well inte de roligaste skämten men helt ärligt, hade du varit i chocktillstånd hade du inte dragit så bra skämt själv! ;)

Sen knata jag vidare förbi Monki, dem har ju rea nu. REAREAREA!! Ojojoj, där spenderade jag pengar. Min kära mor hade rätt, men jag fick mycket för pengarna! tre klänningar, en hoodie och två tishissar! Jag e nöjd!

Sen knata jag till Åhlens och fick byta min väska till en ny eftersom min var lite paj, plockade även på mig två rea- panellängder till köket. fintfintfint!!!

Eftersom Åhlens ligger så nära systemet så knata jag dit, mmmmm. Köpte mitt favvo vin, billigt och bra Sunrise- Merlot. Den är billig men den smakar gudomlig!! Köp den om du är sugen på rött någon dag. Jag lovar att det kommer smaka underbart! Fick såååklart visa upp leg (hade ingen smink på mig) och det gjorde verkligen min dag!

ååhh vad mycket det blev nu då! ORKA!, jag menar orkar ni verkligen läsa mer?!

Kortfattat, kom hem, E ville laga mat (paff sa jag, men han får gärna fortsätta så här), drack lite körsbärslikör, kollade på Let's dance,skrattade, applåderade och busvisslade (Morgan såklart) sen åt vi räkwok, drack rödvin, bakade kladdkaka som vi åt när vi kollade på Terminator 2 på vår nya soffa i VARDAGSRUMMET!!

Över till annat; håll tummarna nu, kollade med skolan om jag kan åka till Åre vk.7. Av alla veckorna ska vi ha mest lektioner just DEN veckan! BAAAAAHHHH......suck.

Hur var er dag?

Nu ska jag testa rån-pris produkten ( 550kr) och drömma om alla mina kläder. *nörd*



Ny soffa & Bio med nära & kära

Har fått hem vår nya soffa!! IIIHHH den är sååå fin! *stolt*

Har precis fått i mig god hemlagad thaimat, som var riktigt gott!! (stolt över sin man)
Och fått sällskap hem av honom också från pendelstationen hit, ska snart gå och lägga mig riktigt nära honom!

Har haft en vädligt kul dag idag, har städat och förberett på att soffgubben (det var en ung kille men whateva') skulle komma och lämna vår vackra/sköna/fina soffa. Sen så åkte jag in till stan för att träffa Pellie,lillsyster och storsyster :)
Vi satt alla och flina under hela filmen, den var UNDERBAR!! Gå och se Twilight innan den försvinner!
Jag vill se den igen och igen, igen,igen. Ja ni fattar :)

Nä nu ska jag sussa

sov gott folk

Om man brinner för något borde det inte vara så svårt

Jag brinner för kommunikation och marknadsföring
Hur kommer det då att alla mina tankar och tips och idéer bara stannar kvar i mitt huvud?
Jag har så mycket jag skulle vilja skriva men det är så mycket attd et typ fastnar, som för mycket trafik att det skapar trafikstockning!!

Ska ta hit en sån där som man kan spela in sina tankar i och sedan skriva ner då så att jag:
a) inte glömmer
b) inte blir krock 

Så de är mitt nyårslöfte, sen har jag bestämt mig att jag ska blogga här på min privata blogg minst tre ggr i veckan på kvällarna när jobbet är slut.

Ska börja plugga om 3,5 vecka, STORT!

Baj