"Baby ditt sepe...hahaha"

Det var jag sa till E när han svarade på telefon idag vid kvart i elva, varför sa jag så tror ni?
Jo för jag fick sms av honom där han skrev att han ännu inte somnat och inte trodde vi skulle kunna äta ute ikväll...jag blev irriterad samtidigt som jag skrattade åt hans dumhet.
Hur kan en människa vända så grymt på hans dygnsrytm?
"men peppis..jag kan inte hjälpa det", då fräste jag tillbaka om att det kan han visst för det är ingen som  tvingar honom hålla sig vaken om nätterna och sova bort dagarna..hehe

Tänkte om han skulle få köpa en massa förlåt-mig-presenter men sen kom jag inte på nåt jag skulle bli glad över som kompensation.
Iallafall ingen han skulle kunna pricka in på pricken, om inte jag verkligen gav honom adress och vägbeskrivning in i själva hyllan där prylen låg, så orka :)

men jag är irriterad, han är ju faktist 30 bast!! *morr*
Tänkte att han ska få spö ifall han sover bort dagen...rätt honom :)

Förvirrad...

Jag är kär, men ibland kan jag tänka på ett ex, Det Ex:et, han som var min största och första kärlek. Tänker på hur han mår, hur det går för honom och om han är lycklig.
Vad jag vet (som jag hört på måfå) så verkar det vara så, framförallt verkar jag inte längre finnas i hans tankar.
Han kan träffa folk som är mig nära och fråga om alla runt mig men inte mig, som om han raderat mig från hans tankar. Så fort jag tänker på honom så kommer även dom tankarna upp, hur är det möjligt att nästan tre år bara har försvunnit ur hans minne?
Jag älskar honom fortfarande mer än vad jag borde men den kärleken verkar aldrig ta slut, inte för att jag älskar honom som han är nu (för frankly jag känner inte honom) men den han var för mig. Jag jämför alla med hur jag kände för honom och hur det var, med försköning av vår historia såklart.
Jag visste redan efter några månader att om han friade så skulle jag säga ja, men å andra sidan så var jag pur ung och dum. Men nu är man äldre, klokare och mer cynisk.
Hur ska jag någonsin kunna släppa in nån som han kom mig nära?
Jag är rädd att om jag någonsin faller så hårt som jag gjorde för honom så kommer jag gå under, hur överlever man sådant om och om igen?

Jag saknar den kärleken jag hade och vill få tillbaka den, vill kunna ge den utan spel och rädslor...vill känna att det är fritt fram att älska utan förbehåll och bara få njuta av det man har.

Frågade en vän om när hon slutade tänka och bry sig om hennes största kärlek, hon svarade: 7 år typ....

FUCK....

jag hoppas jag får känna samma känsla snart igen....

Startat en övertalningskampanj!

Nu har jag verkligen fått fnatt, jag kollar som en galning efter resor, bort bort härifrån :)
Tänkte att jag har ett examens arbete som ska skrivas i 8 veckor, why not två veckor i solen?
Jag tänkte att om jag reser så kan jag påbörja den redan nu så att den är färdig iaf någorlunda en vecka innan deadline så att jag kan ta det easy men semester det måste jag ta!
NU, WHO IS WITH ME?

Jag tänkte en charter, två veckor i typ egypten. Men än så länge bara drömmar. Jessi vill åka till NY och jag vill till strand, kan man inte komma överrens om typ LA då? neeeejnej det ska vara NY...

E vill inte heller åka,,,"snart e ju solen här..då e det onödigt" Ja, men kommer solen ta med sig kristallgrönt vatten och vita stränder och korallrev?????!! NÄÄÄÄÄ precis, och kommer saker och ting bli billigare när solen kommer? nononooooo....wellwell snart kommer mina damer hem. TJOHOO! men jag kan f örstå om dom inte vill komma hem, det hade jag nog inte velat. :)

Alla hjärtans dag....eller ja ännu en torsdag?

Jag vågar inte ha för höga förhoppningar längre, det är som om åren har gjort en mycket mer cynisk och ens förhoppningar om att romantiken kanske kan leva för en dag har grusat så många ggr att jag faktist känner att, tjaa att det är inte värt det.
Jag menar måste det verkligen bara finnas en dag för romantik? Borde det inte vara så att alla borde vara lite extra romantiska lite till och från?
Vi har inte tid längre, eller ork. Alla har blivit själviska varelsen och allmänheten uppmanar det.
Jag menar vad jag hört så faller tjejer för själviska idioter och inte för trånande romantiker och den prognosen bådar ju inte bra.

Min slutsats, hoppas inte för mkt utan vi lever trots att det är "alla hjärtans dag", på jorden. i den riktiga världen så finns det inte en hel romantisk dag.

Men...jag hoppas jag blir rättad.

Åh äntligen lite sol!

Jag drömde att jag pratade med E om hur mkt jag behöve sola och bada och vara med mina bästa vänner i världen. Så gav han mig pengar och sa: "Åk...du behöver det"
Så jag slänge in lite kläder i  min rygga och tog första plan från arlanda mot thailand! Jag överraskade brudarna som satt vid stranden, vi hoppade och skrattade och kramades en massa. Sen så sola vi, och bada och åt och och drack goa drinkar.
Sen vakna jag....

BUHU..så vände jag huvvet mot fönstret och kände en värme som strålade in i sovrummet. SOLSTRÅLAR!! åhh..äntligen så ser man lite solsken!! Som balsam för mig själ, så jag gick till bussen med ett stort leende :)

pss. E var svinjobbig inatt, han kittla mig inatt när jag försökte sova.typ vid 4inatt.så jag ser ändå ut som en zombie fast jag somnade till vid halvtolv.ds!


Min nya käärlek :)



Mac:en  är så vacker, jag vill ha jag vill jag behööööver den :)

Ursch...vilken dag!

Jag saknar mina bästisar! Jag har haft en av de sämsta dagarna, folk går runt som ilska tjurtuppar och stångar mot allt och alla. Man är lixom inte beredd på sånt men nu vet jag!
Jag vill kunna ringa Lellie och be henne möta mig vid t-banan så att jag får prata ut mig och att hon lyssnar på mig och tröstar, eller Nina som kan lyssna på mig coh hålla med om hur dumt folk kan bete sig. Men ingen, jag har ringt min syster 3ggr idag (och det vill säga inte lite) har chattat med lillsyster och försökte få tag på mamma. Men syster är upptagen och inte kan ses, kan inte prata på telefon heller. Lillsyster har inte ärvt ens förmåga att chatta och mamí var tydligen så upptagen att "jag ringer upp dej sen, kan inte prata just nu"*klick*...MEN VA FAAAN?
Jag behöver er nu och ni är alla sååååå upptagna...wellwell...KOM HEM NU FLICKOR!! *tar mig själv i kragen* nej, nu ska ni ha skoj och njuta! För livet kan allt bra vara hård ibland.

En sak är iaf uppstyrd och det är att vi ska gå och se Hoffmaestro & Chraa, som det ser ut nu så ska Erik inte med. SUCK, men jaja...vi kan ha kul utan honom!!
Mina vänner som står ut med mig nu ska iaf digga och dansa *har fått mina csn,,,yeay!*

over and out


Exa..påminner om smärta

Jag och E fick ihop oss ett litet tjafs igår...jobbit känner man. Men vi har verkligen skärpt oss, inge känsloutbrott utan bara ett tjafs. Onödigt ja, men alla har väl sådana?
Anywayz, så kände man sig lite sorgsen och så får man ett sms av H, han vill prata med mig. Ni kan ju tänka er chocken!
Vi pratade och jag kände att det var så tråkit hur allt var mellan oss, så kände jag att jag ville gå och kramas med E, så vi la på...några minuter till så sms:a han om att han ville snacka igen...jag blev minst sagt chockad!

wellwell...vi snackade och det kändes konstit..

Jag vet att jag älskar min E och jag vill bo med honom.

*längtar efter honom*

ska träffa honom snart igen, jag bara längtar!


Partysugen

Helt otroligt, E sover fortfarande!

över till annat

Har precis bestämt att jag ska ut den 15:e och se Hoffmaestro & Chraa uppträda, har fråga K och bett henne info D och sen så hoppas jag J kommer! Vore skoj att faktist ha lite skoj ute igen, det var för länge sen man gjorde nåt sånt och speciellt med dom!
Jessi ska iaf med, ska se om E vill haka på. Det känns som om han kommer att banga som vanligt...kanske ska fråga M oxå...asså E e inte så förtjust i konserter. (Hur är det möjligt!?!)

ooohh, fick nyss veta att det är fredagsfika!! *feknoppen rullar ver till fika rummet* höhö

Vad ska man köpa till ens om fyller hela 30 år, kille och kan skaffa vad han än vill fast e för lat för det?

lös den problematiken! ;)


CSN!

Glömde säga att Pepita ska få 14846:- på måndag, ÄNTLIGEN!
*gör happy dance* den skulle ni allt vilja se,riiiight?

hade dock varit skoj att få bjuda på middag idag men...still HAPPY! :)

Nu har jag lovat

att jag ska hålla bättre koll på min blogg så därför ska jag göra det, även om det innebär små blogg inlägg.
Jag tror faktist det är där felet ligger! Jag väntar så länge så att det blir jobbigt att berätta allt skoj (och mindre skoj) som händer i mitt liv.
Så jag ska nog skriva oftare och kortare *nöjd*

Kan säga nu att det är en tanke som besvärar mig som fan! Jag hade så bråttom hemifrån, elja..."hemifrån och hemifrån".
Anywayz, jag hade så brådis att jag bara stack in fötterna i conversena sådär så att hälen sticker ut och slängde på mig väskan och höll jacka på armen och händerna fulla med det gigantiska halsduken, mössa å vantarna och så smällde jag igen dörren och kutade så där till bussen. Ni kan ju tänka er vilken blick jag fick från chaffisen! Men nu är jag orolig att jag inte smällde till dörren ordentligt och nu har dörren blåst upp och vem som helst kan komma in och missarna kan gå ut och möta trafiken!! *HORROR!!!*
E har ju såklart slarvat med sina tider igen så han väcker ingen, jag kan ringa 10000ggr om men han kan lätt ignorera mina samtal.
Fast det kan jag inte klaga på, eftersom idag var han min väckarklocka. Ja, han gjorde det igen, talade i sömnen och små gnällde och lite höjdröst kan jag medge att det var, ni vill säkert veta vad han sa. han sa detta: "EN TIA!Gaby tio...tio...EN TIA!"

så började min dag, hoppas er morron var bättre?

Orka

Jag har gråtit ögonen av mig igår, utan någon tydlig anledning. Skrämde nog livet av E stackisen, men idag ska jag hem till mamma hade jag tänkt. Behöver fylla upp mitt mammakvot för månaden.
Jag saknar min familj, det var nog därför jag var lite låg igår, plus att min måntliga kom. Ja det är nog därför...