Kläder igen och glasögonmode!

Så nu kommer jag att svika ett löfte jag gjorde...
Jag lovade nämligen mamma att jag inte skulle lägga upp bilderna på Facebook...så sa hon..men jag förstod att hon menade att jag inte skulle lägga upp bilder på nätet. Men dessa glasögon måste jag bara visa!

Glasögon mode!

Alain Mikli- ursnygga!
alain mikli-snygga bågarprofilbild på alain mikli
Grymt snygga va?! Jag ville också ha, men dem kostar en saftig peng, tror just dessa kostade 3470:-. Hon tog inte dem eftersom dem var snäppet för coola men hon passade i dem va?

haremsbyxor från H&M och en gammal blus oxå från h&M
Man ser inte blusen så bra, E föreslog en roligare bakgrund...hur rolig den här nu än är? Blusen är iaf gammal h&m köp, och byxorna nya haremsbyxor! Skitcoola och bekväma!
svart spetsblus från H&M
Här kan man se spetsen på blusen, kul att man kan återvinna det man köpt för ca 4år sedan! Kom nyss på att Lellie hade en sån i kräm beige....hoppa hon inte slängt/gett bort den!!

Annars så kämpar man på, försöker fixa saker och offerter i hopp om att börja få in lön! 

Var och kolla kläder idag med söta Malle, vi hittade mycket fint och mycket basplagg dessutom! Sen så blev jag kär i en topp/brottarlinne..så nu vill jag ha lön!! Stackars baby...han får höra mitt gnäll om min fattiga garderob osv.
Men jag kan iaf visa bilden på den snygga toppen!
zebrarandig topp- ginatricot
Najs va? Eller? Vill gärna veta vad ni tycker...


Jobbet och familjen

Idag har jag varit inne hela dagen, nästan iaf. Var ute och handla lite frukost till imorgon, sen har vi suttit och jobbat med en offert och ett cms-system hela dagen. Vi verkar kunna bli färdiga till slutet av veckan, då bär det iväg till norrtan för att fota en massa olika behandlingar och butiker.

Har gått runt i mjukisbyxor hela dagen och suktar efter glass, vad hände med Sats? Jag känner mig lagom rosslig i halsen men det vill liksom inte bryta ut, så otroligt frustrerande att man inte kan få ut det ur systemet!

Har bestämt en dejt med Catten, det känns som det var en evighet jag träffade henne så det ska bli kul dock är det pirrigt att ta sig till butiken med offerten. Jag är nöjd med priset, frågan är bara om de är det?

Welliwelli, önska mig lycka till så hörs vi imorrn!

Helgbloggning- No good

Hello gott folk!
Helgen har varit god mot mig, det har inneburit mycket gos och mycket kärlek ;)
I Fredags var jag hos min bästa tjejkompis Nasseliten där vi var  5 stycken som åt pizza, kollade på let's dance och pratade om helt onödiga med livsviktiga saker.Det var kort sagt; Underbart!

Sen får vi inte glömma att min kära kille hämtade mig utanför hennes lägenhet...(fast det kan bero på hans dyra systemkamera jag har med mig överallt..) 

I Lördags var vi med B & A och bebben Theo, vi åt tacos och drack sjukt mycket cola. Sen att vi åt glass och chips räknar vi inte in för då mår jag dåligt! :) Både jag och B såg fram emot melodifestivalen medans killarna inte var så värst förstjusta, helt ärligt så tycker jag sånt är pinsamt annars. Ja, ni vet folk som sjunger kassa låtar och gör bort sig men just melodifestivalen gillar jag att kolla med spänning! Vi blev båda riktigt överraskade! Vi buade ut EMD innan dem tog sin första ton, men när den väl kom...eller njaa, när den andra tonen kom så blev vi väldigt överraskde! Den var ju bra!
Så nu har jag två favoriter; Caroline af Ugglas & EMD (sen så hoppas jag väl lite på BWO).

Idag var vi bjudna över till E's moster, vi fixade lite grejs och åt otroligt gott! Lamstek, potatisgratäng och massor av broccoli.  Till det fick vi ett vin som jag älskar, nämligen: SUNRISE.
Vi fick såklart efterätt och så rullade vi hem, mätta och glada. Lite nostalgikick fick E oxå, då vi kollade på en massa bilder från förr i tiden.

Det var min helg, utan några bilder. 

Nu letar jag efter en plastmadrass, ja ni vet en sådan som man lägger sig på och svischar förbi i backen. Snön har ju kommit! Hur kul skulle inte det vara??

puss


Dagens...

Jo jag vet att det är sent, men jag hann inte lägga upp några bilder på dagens klädsel.. dvs

                                   Dagens outfit


                                                     
dagensoutfit, kavaj-ginatricot, tights- veromoda & kilklackar-h&Mkavaj från ginatricot

     Kavaj- Ginatricot, tisha-monki, jeanstights-Veromoda & skor- H&M


Halsbandet är från H&M, det ska finnas i butik. Minns inte var den kosta men tror det var runt 120:-.
                               långthalsband men blommor i guld
                            Frisyren var en knut, orkade inte göra så mkt åt håret idag.
                                en knut

Nu ska jag kura ihop mig med min kärlek.

Personalshopper

Helt ärligt så skulle jag verkligen vilja vara det! Inte som helttidsjobb men som ett extra knäck, det är som att vara konstnär och människan e duken? (jo jag vet, nu är det inte riktigt så men ni fattar!)
Å andra sidan så kommer jag få se hur mycket fint det finns att köpa och minnas att mina fickor är tomma, men för en kille! Så är du kille och om du har problem att hitta kläder till dig eller tycker det är tråkigt att shoppa, hojta till!

Läste Frida Fahrmans blogg idag, hon hade sett ett par sandaler på en hm-skyltning. Grymt snygga! Så imorgon ska jag bege mig ut och kolla efter dem, någon hade kommenterat att dem fanns på hamngatan, inte för att jag har råd men vi får hoppas att dem är grymt obekväma!

Ett par andra skor jag föll för och som kommer komma till mig en vacker dag är dessa:
Bruna klackskor med knytning
Kommer från H&M, gick att köpa på H&M onlineshop men vet inte det fortfarande går..

Satt precis och tänkte: Vad ska man ha på sig till dessa då?hm....
Hur kommer det sig att man kan ha sjukt mkt kläder men när man ska tänka ut vad man har i garderoben blir det blankt? Är det så att modehusen har övertygat oss om att vi aldrig har kläder och måste köpa nytt varje dag för att kunna klä oss?
Nääääääj....

Vill ha fler tights, kan man få nog av dem?

 

HERRMODE

Nu ska ni få se läsa mer om herrmode, min absoluta favorit och jag kommer inte sluta tjata E om det är Jeansskjortan! Tyvärr tog jag ingen bild på den jag hittade på topman men den är sjuktsnygg! Går att hitta på topman.com (vintage jeans shirt).

Så slutligen ska ni få en bild, ingen dagens outfit, den kan ni få imorgon!
Detta är min zebradress med min nya kavaj. Vad tycker ni?
Byxdress från H&M, zebramönster    Zebramönstrad byxdress H&M  byxdress från hm

Ser nu att min uppgift blir nu att städa i hallen, då blir E glad när han kommer hem från träningen! *leker hemmafru*

Säg nu vad ni tycker :)


Affliction t-shirt

Affliction- Fedor


Hittade en jätte fin Affliction T-shirt till grabben! Så är din kille intresserad av UFC (
ultimate fighting championship) så kan detta vara något! 
Fedor Emilianenko Affliction

Dagens outfit bild finns inte så jag delar med mig av Dagens min!
kissen alfons

klockrent!


Man kan ändra kläderna men inte mannen..

Nu sitter min kära E framför sin dator och jobbar på... (programmerare) och dagens outfit är tyvärr inget att skryta om. det är vad som kallas: det som fanns framme och var rent.
Jag tycker det är kul att göra sig fin, och det finns dagar då man faktiskt inte orkar bry sig. Förståeligt, jag har dom dagarna ofta (idag t.ex.) men det piggar verkligen till när man ser att han har ansträngt sig för att se fin ut.

Som vi alla vet så är pasteller någon som slagit till stark i år, jag tycker det är fint men till en viss gräns. Jag tror jag kommer satsa mer på zebramönster och sånt men någon pastellig klänning/kjol kommer nog att dyka upp.
För killar är det nog snyggare om man skippar pastell på byxor och shorts eftersom det lätt kan ta över, snyggast är en mer neutral nedredel och en pastellfärgad tischa! Finns jätte fina sjalar, tishor som är grymt snygga! Kolla på Weekdays så får ni se. Om man vill ha en mer färgglad nedredel så satsa på färg, det tror jag på. Orange, eller typ koboltblå?

Ett klädeplagg jag tycker är svårt är shorts, finns ett stort urval av alldeles för korta shorts för män. Tur att vi tjejer kan använda klänningar och kjolar och short. Killar får nöja sig med långbyxor, oftast!
Men till denna sommar ska vi nog hitta ett par perfekta shorts till E, inga surfarshort men åt det stuket.

Glöm nu inte alla att E ska fira sin 31års dag den 28:e :)

ps. Bustiern är grymt bekväm!ds

Chinos & gråkavaj

Hello!
Nu ska ni allt få se på bilderna som utlovades tidigare.

Smala ben chinos från Filippa K                 Bakifrån                        Tycker de sitter lagom lösa på honom
                             filippa k chinos, beiga MAN

Sen så har han e grym Affliction t-shirt (tischa) som jag tycker passar honom utmärkt!
Ben Rothwell affliction t-shirt                                                                   Ben Rothwell affliction t-shirt

Sen så lovade jag bilder på kavajen! Finns att köpa på Ginatricot
Grå ginatricot kavaj med korta ärmar                                                                   ginatricot grå kavaj på mig

Köpen på lindex visar jag såklart inte upp men det blev bara bustiern och grannypantys.

Modeblogga

Jag har ju min arbetsblogg på peppmedia.se, sen så har vi denna blogg.
E har fler ggr än EN sagt att jag borde modeblogga, har sugit lite på det och ja varför inte? Inge seriöst då men kan vara en kul hobby!!

Så nu ska det pingas,knuffas och förhoppningsvis länkas överallt.

Men jag hoppas verkligen att modekedjorna ser, att även om jag mer än gärna bloggar om MIN klädsmak önskas det fortfarande en massa kommunikation från dem. Som t.ex. en blogg från deras sida? Rss-prenumeration kanske?

Herrmode, är/har du kille?

Ja då kommer du gilla denna blogg, för jag skriver nämligen inte bara om mode för tjejer med "dagens outfit" utan om herrmode eftersom jag älskar leta kläder till min baby.

Så över till mode och köpen som ska och har gjorts.

E fyllde år igår, då fick han ett par väldigt så fina chinosbyxor, kan säga att det är inte lätt att köpa byxor till honom eftersom han har korta ben men muskelös. Det kan inte vara ett par raka byxor eftersom benen då ser mycket kortare ut. 
Tips: Tänk på att ju vidare byxorna är, desstomer minskas längden. Inget smickrande för killar eftersom dem inte kan fixa till benen med klackar. ;)

Jag letade i en evighet efter de perfekta chinos för honom och hittade tillslut ett par på Filippa K, smala ben och fina detaljer. (tro mig, hade jag hittat billigare med samma kvalité hade jag slagit till!) Det fanns beige,mintgröna,marinblå och orange. Jag slog till på ett par tidlösa, nämligen beiga. Dem är ganska små i stl så jag köpte en stl större.
Här:Helbild på byxorna      Detaljer, kolla på sömmen!   Framsida på byxorna.  
        detaljer      

Ska be E att ta på sig dem ikväll så får ni se hur dem sitter på! ;) Kommer bli grymt snyggt med dem uppkavlade och vita converse,sen kan man variera med överdelar. Själv tycker jag inte om pike-tröjor till chinos är lite fööör mkt prepp, men det är en smaksak. Hellre en vanligt rundad hals tisha.

Jeanstights


Själv så köpte jag ett par grymt sköna jeanstight på Vero Moda, tyvärr har inte Veromoda en så bra hemsida, ingen blogg heller. *skärpning veromoda* Nu kom peppmedia-gaby fram men det var tvunget!

Tyckte om färgen, och detaljerna dvs. dragkejda vid anklarna. Finns i ett flertal färger, allt från vitblå (sönderblekta) till klarblå och svarta. Jag köpte i grått eftersom jag har korta och "stabila" ben, inget smickrande med ljusa jeans då.

Helhetsbild. Blixtlås, färgen ser man tydligare också.     Fickor på baksidan.
detaljer fickor


Nu ska jag tillbaka till shoppandet. nämligen en kavaj!
För mig är det INTE enkelt att hitta en kavaj, jag e kort,kurvig och har en svank som heter duga. Så man kan antingen se ut som: om man har en bulle på ryggen (svanken), om man lånat pappas kavaj eftersom man ser ut som ett barn, om man gått upp 25kg. 
Ett säkert kort är en midjekort kavaj meeen jag vill ha en mer tidlös kavaj,och jag vill såklart kavla upp ärmarna. 
Hittade en på GinaTricot, men eftersom Ginatricot.se har allt i flash (bu) är det svårt att visa upp så ni får vänta tills jag köpt den.

En annan sak däremot! LINDEX! Jag älskar Lindex sätt att titta på bloggare, jag länkar till dem och de länkar tillbaka! *applåderar* BRAAAA Lindex! Dock hade jag önskat att ni bloggade men men, man kan inte få allt.

Detta ska jag köpa idag: Lindex
Bh-Utan båge 129:- Bustier: 149:- *längtar*
Lindex Shop OnlineLindex Shop Online 
Sen måste man ha matchande trosor också från Lindex:
Highwaist trosor 79,50:-, jag kallar dem för grannypanty men fin!
Lindex Shop Online - Highwaist trosa
Bilder: Från lindex Shop Online

PHUUUU, nu måste ni vara trötta på innehållet. Men jag postar lite mer senare idag så att ni får se resultatet på kavajsökning och chinos!

Over and out




PAPPA HAR KOMMIT HEM!!

Så fort katterna får chansen så vill de vara nära pappa

Min baby har åkt

Nu har min kille åkt till Åre och ska vara borta i 6 dagar, känns ganska så konstigt.
Jag vet att det 6 dagar går fort, men hade jag åkt så hade det inte varit lika jobbigt :) Men samtidit är det mysigt att ha hela huset för sig själv, men inte på kvällen. Men det har jag fixat! Min kära lellie kommer över och vi ska softa tillsammans, för imorrn blire träningsveckan igen! Core & cykel, great! Jag bara lääängtar inför rumpvärken och kräkreflexerna efter cykelpasset.
På tisdag blir det aerobics och på onsdag VILA! Sen så kör jag ett dubbelpass på torsdag och sen är det vila fram tills nästa vecka, jag kommer behöva det! Sist så körde jag med min systeryster, hon kan ju en hel den om träning och jag kan säga att jag fortfarande har träningsvärk i magen.

Igår var jag ute by the way...jag blev full-när jag kom hem, så erik fick lyssna på mitt tjatter medan han värmde mat åt mig, min älskling!! Klubb ace var inget att hänga i julgrannen (säger man så?), så nästa gång blire äkta söderutgång dvs. Debban!

Men nu ingen alkohol, inge festsugen kropp utan nu vill man våååårda :)

pöss

Jag hoppas ni oxå läser Pepp Media bloggen!

Kika, jag vill gärna veta om ni håller med om vad jag skrev.
Borde modekedjor blogga? Skulle det intressera er?
Pepp Media bloggen check it out :)

SMS-kärleksförklaring

Fick sms av E i lördags, det löd: Jag älskar dig

:)