Nu räcker det!

Jag har vältrat mig i sjukdomen och hoppats på att om jag svettats ut den och latat mig att den skulle väck, men så var inte fallet!
Jag ska till jobbet imorrn för nästa vecka är det presskonferens och allt måste fixa sig tills dess.....allt är inte fixat kan jag säga!
Sen att man ätit som en bulimiskgris gör inte saken bättre, känner mig fet och nasty,,,som om jag inte duschat på hundra år och har svettiga kläder på mig...*blää* fast...for the record (höhö) så duschar jag varje dag, har tom tvättat håret idag *sniffsniff* och luktar super gott om håret!
Men känner mig skabbig och FET....och det jobbiga är att jag inte kan träna denna vecka för sats kommer aldrig ens låta mig dra mitt kort.
"STOPP!, lilla missy nu får du ta dej hem och krya på dig först!SEN kan du träna......fetknopp"
Okeeey, ska vara ärlig, dom skulle inte säga fetknopp men det skulle säkert tänka så..*buhu* och med min otur skulle jag säkert nysa det första jag gör när jag kommer in i lokalen.

Såå imorrn bär dte iväg till jobbet, vi får väl se om de har råd att skicka bort mig för att krya på mig hemma...tror dom kommer ha lika mkt panik om allt som jag har att de låter mig snörvla och nysa på kontoret hehe

nu ejag sjuk..

jätte jätte sjuk, så där sjuk så att jag verkligen tycker synd om mig.
Lägenheten luktade skit och katthåren flög överallt..var tvungen att städa annars skulle jag ha spytt på den..
så jag tog fram dammsugaren...*ouch blää blöööö synd synd om miiiig*
skakade av soffan och plocka undan från bordet...*ajaj..ont i huvvet blöö host host ont i huuuvee synd SYYYND om mig* satt igång dammsugaren och så kom det välbekanta sug&TJUUUUUT ljudet...började dammsuga med kisande ögon *AJ AJA AAAAAJ..så syyynd så himla syyynd om mig...buhuuuu ingen som kramar mig....sjuk och ömlig..synd om miiiigg*
och nu ska lilla ensama jag in i duschen för jag står inet ut att lyssna på min inre röst längre, ska hem till mamma så får hon och lillasyster krama mig så at jag slipper tänka sakerna utan då får dom säga det ist...
"aww lilla gumman....du e verkligen sjukis....*krama om*"

baj

Trött...jag är så

TRÖÖÖTT!
Känns som om mitt huvud väger bly och mina ögonlock vägen minst 5kg vardera....SUCK
Jag steg upp fööör tidigt idag, om jag förlorar matchen så är det därför...jag kanske ska försöka sova 15min på min lunch?

Badminton

Imorrn blir det badminton och jag ska KICK SOME ASS!!
Jag ska kämpa och jag ska svettas, jag ska slänga mig och jag ska hoppa. Jag skiter i om jag blödr! Jag ska fan VINNA!
Sen så hoppas jag någon vänlig själ kan tänka sig att skrapa upp mig från golvet och ta mej till närmsta varma dusch så att jag kan bli återställd en smula..hehe

I'll tell you all about it later :)

det senaste

ska ni veta är ganska smaskiga nyheter...inte

1)En fd gammal vän skulle man kunna säga, har helt plötsligt hört av sig till mig!
Det måste ha varit åratal sedan vi pratades vid så döm min förvåning när han helt plötsligt från att skriva på msn och sedan frågar mig om vi inte ska ta och ses över en öl eller så?!
WHA?...lustigt det här med livet :)
Vi kom inte överrens om ngn dag el så utan vi ska höras så får vi se, helt enkelt.

2) Jag har bjudit 23pers varar 11 har svarat och 9 av dom kommer, vad händer med alla andras svar?? Come on people, jag vet att jag sa osa SENAST 22 men då är det ju senast. Fixa svar innan!  Vill ju att ni kommer..daaaahhh!

3) Jag räknar ner, imorrn har jag sovmorron sen är det fredag och då slutar jag tidigt!! TJOOHOOO!! Sen är det helg, helg på RIKTIGT. Jag har glömt hur en hel ledig helg känns. Kommer säkert börja gråta av lycka ;)

Jag och E har snackat lite vagt om att vi ska hitta på skoj i helgen, men vi får se eftersom min lilla ängel (en av dom iaf) har fyllt år och ska ha kalas på lördag, så om han inte ska med så får vi planer om lite.
Vill inte att han ska känna sig pressad, han ska viiiilja komma. Nothing more nothing less...

hörs

Pepita....i ett nötskal?

Lyssnar på:

Kenny Rogers version på :Lady *romantikbölar inombord*

som jag sen varvar med

Bonnie tylers- Its a Heartache


Smeknamn,,,

jag har fått ett nytt smeknamn; Peppis

Tänkte bara att det vore ju skoj at skriva det?

tror jag kommer skriva mkt på min blogg idag,,,,

Känslor

är ngt märkligt...

Jag tror att både jag och E vill att vi ska vara kära men inte men inte kommit dit ännu!
Jag hade en låååång analys över det hela och avslutade det med att bolla mina tankar med Lellie, det var ganska bra.

Jag skapade nämlilgen fram  en dispyt, om varför vi egentlgen ses. Eftersom jag ännu inte kan säga att jag är kär! Jag behöver att han lägger fram dom orden först sen så kan jag känna efter.
Men det var ju helt fel enligt honom för då är man väl ändå inte kär?

well...jag blev ändå helt panikslagen och undrade om vi gjorde fel som sågs som vi gör.

Men hela jag skriker av att jag vill vara med honom! den vettiga sidan (kanske den feg-sidan) av mig tycker att vi kanske gör fel nu och att vi kanske aldrig kommer komma länge än vart vi befinner oss just nu.
Men resten av mig skiter i det, för jag vill träffa honom, vill skratta med honom och verkligen mår himla bra när jag känner att han kramar om mig extra hårt innan vi börjar vakna upp eller när han försöker få mig att ligga kvar en stund till.

Jag tror bara jag är skraj, har gått igenom så himla mycket skit sen i somras. Mått så himla dåligt, hamnat högst upp bland molnen för att sen hamna bland deppigheternas deppighet och sen upp igen. Sådana känslorstormar som kan ta kål på ens energi.
Jag vet också att skulle det ta slut så skulle det inte ta kål på mig,jag bevarar  mitt hjärta i en alldeles för sluten box nu.
 Men jag vill inte längre, jag ska fan våga känna mer och bränner jag mig så kanske den brännskadan är värd den stundens lycka jag fick uppleva genom att låtas älskas.

only the future will tell....

Imorrn ska jag..

dricka minst 3 koppar kaffe innan jag drar hemifrån så att jag är speedad inför jubbet!
Sen ska jag knappa framför datorn hela dan (alltså skippa lunchen), vi ska nämligen ha besök! det var längesedan hon var hos oss, så det ska bli skoj att få bjuda på mat och få sällskap!

Har bestämt mig för att hitta på nåt skoj till min födelsedag, på lördagen den 27:e ska det hittas på nåt skoj! Frågan är bara VAD?
Vill gärna att mina vänner samlas och minglar, sen utgång kanske? Bara vi har skoj ihop, måste börja bjuda alla..(alla och alla...låter som om jag hade 25tusen vänner...vikket jag Inte har men iaf)

Vet inte riktigt hur det blir med allt, många frågar om mig och E. Kanske blir svårt att svara på allas nyfikenhet ifall han kommer, vi har ju inte riktigt fastställt hur vi ligger till riktigt och då kanske det är bäst att undvika den...who knows.
Jag vet bara att jag är svarslös...jag lovar att svara när jag vet mera :)

Idag fyllde min lillsyster år, så HURRAHURRAHURRAAAAAA!!! För Linda, den vackraste lillalillsyster som skapats!
6 hela år är stort, tiden går alldeles för fort!!