Magsjuk?

Träffade Lellie igår, det var skittrevligt!
Vi kollade lite kläder (jag köpte en tisha..har alldeles för lite sånt) sen så helt plötsligt fick jag som ett hugg i magen och så fortsatte det under kvällen, vi fikade och då kändes det helt okey.
Sen på väg hem till E så fortsatte det, ontontONT! La mig en stund i sängen sen var det matdax och då hade E gjort färsk laxi ugnen med cashewnötter och chillisås, en timma senare låg jag på toalettgolvet och spydde magen ur mig...jag fick äntligen stopp på det när jag var hel tom i magen och drack en jävla massa vatten!
Faaaan va synd det är om mig!!! Spydde lite till sen var jag helt död, somnade i sked med E helt skakis...

Nu sitte rjag på jobbet och undrar vad jag göra här.....borde åka hem


well en ledig dag...

och jag sitter i E's sovrum och han i sitt arbetsrum. Ordningen är som det bör sig kan man tänka.
Börja tröttna lite på hans dataomaniska beteende...kan han klippa navelsträngen nån gång? ;)
(till sin dator dvs)

Funderar på att påbörja mitt cv och skriva in min guldnyckel attribut, förhoppningsvis så lockar detta till jobb för det är just det jag vill ha nu. Ett jobb jag kan se fram emot.
Give me one!

Drömde om mitt ex D inatt, fan när ska hjärnan glömma egentligen?
Min mamma var ju överlycklig i min dröm för vi hade då hittat tillbaka till varandra, men det är ju ingen värre påhitt :)
Men jag vet oxå att hon inte vill att jag ska gå till nåt passé.
Har träningvärk till max eftersom jag tränade pilates tills jag stupade, jo så pass att man känner hur frukosten kommer upp..men just då tog det slut och jag låg skakandes i sängen...så kan det sluta gott folk!

idag ska jag försöka komma hem i lagom tid för att kela med mina katter och ta det lugnt hemma hos mig, är lite hemsugen :)

Vill tacka tjejerna och grabbsen för en trevlig kväll igår, schlager och buzz och ett litet framträdande i singstar :)

over and out

Vi Vann GULDNYCKELN!

Bara så att ni vet varför jag strålar som sol denna konstiga regninga fredag så vet ni nu :)

Jag är överlycklig att man äntligen får veta kvalitén av ens arbete!

puss

Guldnyckeln

Jaaaa jag vet, fy fan vad jag suger! Borde typ få en stöt varje gång jag går och lägger mig utan att postat nåt nytt :)

Ja så vad har hänt?
Jo, mucho mucho på jubbet!
Har sprungit hiten och diten, har tom lämnat in mitt första taxi kvitto som ska dras av. Nu känns det mer som om man har kommit in i gamet!

Nu ska vi se:
Jo, vi fixade med Sibels releasefest i Tisdags, det var lyckat!! Hon sjöng som en ängel och många upplevde gåshud-effekten som hon har en förmåga att ge med sin vackra röst.
Blev några drickor sen kom tröttheten så då drog jag, nasse, pellie och M hemåt, med ett smajl för det var en väldigt schysst kväll :)

Igår var jag på middag med E, min baby...hade lyckats övertyga honom om att äta på Helens krog, han var motvillig eftersom han ville välja restaurang för det var ju trots allt han som skulle bjuda. Ja men iaf sen så gav han sig ( säkert för att inte orkade googla upp någon bra restaurang hehe) och så drog vi dit, jag var sen som vanligt men han var inte sur :) Han vet hur sånt kan hända så lätt så lätt hehe
Så fick vi in maten, jag tog ett glas rött till maten och han en Pint-öl (en pint...en PINT??) well jag frågade under måltidensgång iaf det var gott och först var det," ja det är helt ok" några tuggor senare, "shit men jag måste medge att det var super gott" HA! sen så beställde vi efterätt, han fick en gigantisk marängswiss och jag en cheesecake, till det beställde han en irish coffee och jag en coffee baileys. UTSÖKT.
Vi rullade hem kan jag säga!
Ikväll blir det en trerättersmiddag för ikväll är det GALA!!
Så ni där ute, håll tummarna! För om jag inte vinner ikväll så gör det inte såååå mycket men jag Måste få in en fot och ett jobb snart!"
så håll tummarna!

SNÖ!?!?! NUUU!!!??

Men vafn.....snöar ute nu, kallt och tråkigt väder. M har åkt iväg till kalmar och allt känns dystert.
Kankse för att jag måste göra om ett jobb som jag trodde var gjort för länge sen men inte var fallet så.
Är hungrig men inte sugen på nåt, jag måste iaf handla mat. Mitt kylskåp känner sig ganska tom, vilket jag upptäckte imorse. Gott med bröd och smör, men helst något pålägg är att föredra! :)

Sov hemma utan E inatt kändes ganska kostigt, jag var helt död efter denna helgen så jag somna ganska tidigt men vakna till och från av att jag frös, backa bakåt i sängen men möttes av en vägg (annars brukar E skeda mig) så då vakna man av kylan och kura ihop sig själv under ytterligare ett täcke, vakna 1h senare av att jag höll på att svettas och så var det inatt. Dåligt att vänja sig vid en person, för då måste man ställa om sig igen.

well nog för nu :)