Skola skola skooola...

Jahapp, nu har allvaret börjat! Ska alltså börja med att vara en flitig student!
Är sjukt trött just nu men istället för att researcha så skriver jag på min blogg, hm...dutti pepita...

Har tränat idag med men känner att jag inte kan mer..imorrn blir det vila! Väl förtjänat dessutom!
pellie har lämnat pepita för att umgås med sin mor och syskon så det blir jag, hampus och alfons ikväll. Samt min kääära mac! *löve*

Karin ringde idag, hela vägen från Norge och berättade att David ska åka bort den helgen vi hade tänkt komma över till NORGE! Så vi skippar det och tar det på lönehelgen..(vilket påminner mig om att jag måste byta ut min helg då )
Ska snacka om detta med pellie och boop...så när ni läser detta och jag inte pratat om detta ännu med er så RING MIG!
Tänka sig att lilla pepita ska till norge...*PIRR* Det ska jag säga, det ser jag fram emot!

over and out

Min drömprins...

En bevis om att jag hittat min drömprins är att han faktist Vill läsa högt ur Harry Potter tills jag somnar...

Jag såg Simpsons idag...velly funny :)
Se den!!

Beam me up...

Ett beslut är fattat....

Jag ska testa en grej, ska se hur det går och var det leder...jag hoppas på bra såklart!
Men vem vet?
Jag vet iaf att jag vill bryta mönster, en negativ trend skulle man kunna säga....
jag berättar om den när resultaten visar sig...good or bad.

Fick veta att nasse ska börja träna på SATS!! YESH!!
"lalalalaaa...get down tonight yeah! get down tonight!"
Så nu har jag ännu en som jag kan träna med! Jag var på funk idag och det var grymt skoj! Jag rekomenderar det starkt! *mage kurrar*

over and out

mörbultad och halvt ihjälslagen!

Står på jobbet och ser hel och någorlunda normal ut...men icke sa nicke.
Under mina långbyxor döljer sig giganstiska blåmärken och ömmande muskler...jo varför? Ja det ska jag berätta för er gott folk!
Jag red! Jag red för första gången i mitt liv! (pepita är asaskraj för hästar) och så hände det som inte ska hända...hästen missade ett dike och klev fel..han ramla framlänges med pepita bredvid honom...AOUCH!
Efter att han försöker dra upp sig utan att sparka på mig glider han ner i leran och så hamnar halva hans kropps tygnd på pepitas ben och mage. Trodde jag skulle klämmas ihjäl...men jag lyckades hala mig ännu mer ner i leran och längre bak i diket så när han sparkade fram så snuddar han med hoven på mitt vänstra ben och sparkar precis under mitt knä när han ska upp JUST när jag halar mig bak..så jag fick inget avsparkat utan bara rejält blåslagen. Detta händer efter 20min ridtur, ridturen skulle hålla på i 3h...så vad gör pepita då? Jo hon kollar så att allt är intakt, haltar fram till hästen och kollar hur Qvintus mår..Ja han heter Qvintus...så sätter jag mig tillbaka på sadel och rider ut de resterande timmarna. HA! det ni..*grymma stolt över sig själv*
är ni inte liiiite imponerande?`

Sen så ler jag hela tiden..just nu har jag feber och ont i kroppen men i sinnet är jag glad. Jag njuter av minnen och längtar efter lite mer minnen.

Over and out

fen!

Vad jag har tråkigt..det märks säkert efter de få inlägg jag skapat idag...pust

Det hela börjar om 2h timmar, jag förväntar mig att bli påkommen på en gång! *pirr*
Har kollat igenom vissa bilder, ouch! I need to träna mer!Blä blä...idag har jag varit en snabbis på jobbet innan min röst gav vika( palla skrika hela dagen)sen så har jag legat i sängen och vridit lite på mig och typ somnat och ibland kollat på nån film och läst massa olika bloggar...så ikväll blir det shake till middag..kommer ändå inte slösa en massa energi på nåt särskilt idag så shake it is!

2h....ja då påbörjas det...

Bekännelser..

1)Har skaffat mig ett nytt beroende...
Jag är beroende av att läsa Calle Schulmans blogg, jo det stämmer bra det.
Inte för att jag kollar en gång om dagen, om det ändå vore så.
Men jag kollar så ofta jag bara kan klicka på "bokmärken" (ja! JAG VET!)
Kan inte sluta läsa skiten och helt frankt så älskar jag skiten, den skiten är pepita attraherande så i mina väldigt så opartiska funderingar så tycker jag att skiten inte är skit utan hel kul!

2)Känner som om alla vet vad jag kommer göra för bus, känns som om alla som inte ska veta det kommer få veta det. Och pepita kommer stå där med slokande blick och repeterar mantran för sig själv;
" jag gör aaaaldrig detta, karma, karma karma...vad har jag gjort?!"

3)Jag utnyttjar verkligen internets förmågor till max.. kollar alltid upp om folk som är i min närhet eller har funnits i min närhet om de har fått nån ny träff på internet, då menar jag inte dejt utan om dom gjort nåt nytt och speciellt jag inte vet om som gör att de dyker upp fler ggr på google...stört va? Nu är ni liiiite glada att Pepita tränar som hon gör så att hon slutar snoka efter era skelett i garderoben!

Pöss från tant weird


nudlar..

Pepita glömde helt bort sina nudlar igår när hon skrev i sin blogg...(allt för läsarna)
Så detta blev resultatet...mumsigt va?


over and out

Lördagen...det vart supa!

Tjo!
är fortfarande helt sepe i huvudet efter gårdagen, har sovitt för lite eftersom Pepita gör som hon alltid brukar göra när hon festat hårt och somnat full och sent, dvs vaknat TIDIGT....*suck*
Åkte hem själv..ja helt själv (min vapendragare var i norrtan och hängde med sin family) så när jag kom fram till dörren så ringer min mobil...jahapp tänkte jag, vem kan det vara?( tänkte inte på att jag pratat med E tidigare på kvällen och kommit fram till att vi skulle höras senare när jag inte befann mig bland alla mysiga Debban gäster.)
Så vi pratade fram till fem (fråga mig inte vad det var för jag har vaga minnen av samtalet som höll på i tydligen nästan 2h, det var iaf en massa flum som vanligt. Dock högst uppskattad flum!)
Sen så vaknade jag vid 10, så ringde jag syrran så kom vi fram till att vi skulle bada!.......
Vilket vi inte gjorde naturligtvis....vi gick promenad till söder, fönstershoppade och shoppade sen var det raka vägen hem till mor för lite käk och sen en film..somna i 5min sen hit så jag är sjukt trött just nu.
Nasse är i gotland och har the time of here life! *avis* Men min tid kommer oxå ;)

Anywayz...nu ska ni få kika på mina fina friends som var med igår:

Köksgänget             Syrran & Erik            David flumleende    Fina Karin                Gulliga Camilla           Gangsta' Jimbo


Jimbo & Tord               Jimbo                      Matte

Jahapp, det var iaf mucho mucho alkohol och lite dans tyvärr...jag hade velat dansa lite...buu men äh! Jag hade skoj, var en helt gullig kille som var så söt mot mig oxå! Tyvärr så försökte han ragga på mig när jag gått över till
" jag är så full att jag faktist inte bryr mig ett skit" så han fick tyvärr inget för det, inte ens mitt namn fick han.
Men jag lovade att jag skulle hälsa nästa gång vi sågs på debban såklart! ( så dryg var jag ju inte?)

pöss

shit! INGEN ursäkt..

Jag hade glömt att skicka in en betalningsplan till csn för att jag bytt skola...ja....då var det nära att "ärendet" skickades till kronofodgmyndigheterna...OH SHIT VAD MAN KAN VARA KORKAD!
pepita är alldeles för dutti på att skjuta upp saker, så nu sitte rag och väntar ivrigt på csn brevet så att jag kan returnera den med pepitas underskrift...*hjärtklappning*

Måste skääärpa mig!

Är så jevla nojjig med pengar så att det går inte, man har ju fått ett mindre bakslag när man flyttade hem till kära sthlm igen men nu i augusti ska jag ha hunnit ikapp..men ändå!

phuuu...nu ska jag iaf ta och lugna ner nerverna lite och se till att inte noja, jag har ju pratat med csn OCH med kronofogden så att jag inte finns med i de "styggas" register...fyfasiken!!!

*djupa andetag*

blahaaaa (3)

Jahapp nu är det bara 3 dagar kvar till sjag är ledig och prick kl 17.00 (när pepita ska avsluta sitt pass) ska jag visa upp mitt fake sms för konduktören och ta mig hem...Japp! Du läste rätt jag tänker smita liiiite tidigare för jag har varit så jeeeevl dutti och stått ut i då 13 hela jeeeevla dagar!

Jag är så himla trött, så trött att mian ögon svider och min nacke spänner men jag kan för fasiken inte somna! med tanke på hur sent  jag somna och hur lite jag sov inatt så är det ett under att jag kunde vara så sympatisk mot kunderna! ;)

Jag ska iaf göra nåt efter jobbet imorrn, det betyder att träna Bodycombat (ångeest) och sen kanske Boop, pellie och J ska ses och hänga lite på nåt fint litet ställe som många söta pojks går förbi så att vi kan dreeeeegla lite!
(måste förklara det där med bodycombat=ångest, jo för varje gång passet är avslutat så vill jag a) kräkas b)dö och till slut så känns det som c) att jag skakar i hela kroppen av värk,,,men det är en härlig känsla när man suttit i bastun ett tag...man känner att man lever helt enkelt!)

Kände för att inte göra nåt efter jobbet idag, tyckte så synd om R när vi sågs efetrsom jag var så sjukt seg att jag inte ville göra samma sak mot L så vi sågs inte idag som det kanske skulle ha gjorts men, hade han haft facit i hand hade han tackat och bockat...(eller är det tvärtom?) well well....

Så nu ska jag till badrummet och lägga mig i badet en stund så att jag blir heeelt relaxed och sen sussa tajm!
Ska drömma om fina grejer!

over and out

Pirr i magen! (4)

T på jobbet har gett mej ett pirr i magen..jag vill DRICKA DRINKAR!!
Han får mig att fnissa så mkt att jag inte kan göra mer än att fnissa på jobbet...(jo jag e en buse som skriver lite snabbt på jubb)

berättar mer om gårdagen sen...

pöss

ännu en dag...(8)

på jooooobb....oh my vad jag var trött eftersom jag inte kunde somna igåååår.,,,

jaja det hela slutade men att OT inte ville radera mitt nummer, men jag försökte iaf!
Om han inte slutar med sin dryghet kommer han inte få ta på Pepita igen, jag står fast vid mitt beslut :)

K ringde mig idag! En mucho trevlig överraskning! Jag blev himla glad och fick veta att hon och D kommer hem till sthlm nästa vecka!! Det betyder att vi vill alla parta ihop! Så nästa Lördag blir det utgång, några förslag på var vi ska ut nånstans?
Helst bra musik och billig inträde så kan jag tänka mig att besöka plejset! ;)

Imorrn kanske det blir en mycket skrattig dag..i hope so anywayz :)

over and out

dryghet...fy feeeen! (9)

Jag hade en sjuuuukt lång dag på jobbet idag, tror det kommer gå fort imorrn (ihope so anywayz!)
Sen var Pepita dutti nog och gick till gymmet sedan och hade skitaskoj! (tror jag börjar bli beroende...gooodie!)

Vaknade mitt i natten inatt och såg att det var för att min mobbe hade vibrerat mot nattduksbordet (wow vad det var ett oanvänd ord hos mig) eller snarare byrån så såg jag att OT hade sms:at nåt jevla kryptiskt,,,,men sen så översatte en liten tjej på 17 somrar vad han menade...såååklart (pepita e gammal och förstår inte "hood" snacket) så jag hörde av mig tillbaka på hans fylle sms, men så svarade han sååååklart inte...jahapp...fylle OT kan skicka men nykter OT kan inte det.,...låter som de flesta jag träffat på sistonde...dryygooo ( i really disslike drygosar)

Mina nya brills?


När Pepita varit dutti och tränat klart så hade systeryster hört av sig och sag att "alla"  skulle ut ikväll och då ska inte lilla partysessan missa sin kväll med kompisar så jag drog på mig pardypardy-humöret och drog till favvo plejset, nämligen SÖDER!! Eller ja...iaf debban och så...så vi började med en öl på skeppet och sen så drog vi sååklart till Debban (min käraste debban) och hade skitaskoj, det var länge sen vi var där J, Boop, M och jag sen fick man träffa m's polers oxå och dem e så schyyyyyssta! Men så vänder jag mig om och vem står inte där om än baboonass? '
(hehe solly men om du läser detta borde du fnissa lite för det var nästan lite gullit) Ja men inte hälsar han och jag tror verkligen att han såg mig och sa det till sina friends, för dom snegla på mig hela tiden..el så var det för att de tyckte jag var sööööt hehe *bröstar upp mig*
Jag kände mig som ett stort lejon som bara ville revir märka debban, MIN DEBBAN!!Låt bliiiiii!! Schooooschoooo!! Bort bort!! *morr* Gå till medis istället...*grrr* men men...jag skötte mig fintfint och lät det gå...jag skulle ändå inte in men hade jag det så hade jag bara ignorerat, J kunde ha sagt "hej" som empadempa :) well well...:)

Sen så fattar jag beslutet att inga fler drygo så jag bad OT avlägsna det nummer som är mitt från hans mobbe så att han inte sms:ar mig igen mitt på natten och efter några sms fram och tebaka så förstod han det :) Så jag förväntar mig inga fler fylle-sms nu *tjoohooo* drygo får man nog av på jobbet, drygafeda kunder måste man tåla, the rest....ja ni kan ju facka er själva ;) PÖÖÖÖÖSS!
Det betyder inte att OT och jag inte kan höras på msn för det är fintfint :)
jaja....nu ska jag fixa och trixa sen sussa tajm för det blir mera och mera jubb, imorrn kanske det blir debban igen men den gången kanske det blir ingång oxå!!

Aj löööv juuuuu ahl! (spec, killen som gav mig en cigg på debban,,,han va goooo)
nattis!!!

beam me up...

FUCK! Vad det gör ont!!!!!!

Mens...ja MENS!!!
Killar, tänk er detta;
Vi sätter en fetståltråd och hänger fast den på pungpåsen och den ståltråden bär en 200kilo tyngd på den...så går du omkring med den hela dagen, men så till och från så känns det som någon tar tag i den tråden och KNYCKER TILL...AOUCH!!
ja så..SÅ känns det...fy fasiken!!
Nog om detta så finns det ett par saker jag har att skriva för övrigt :)

Calle schultsman måste ha en liten...förmåga så som han måste hävda sig, men av någon anledning så blir jag beroende av hans blogg...sepe, man undrar om han någon dag kommer förvåna mig med någon slags ursäkt? fast å adra sidan skulle en del av mig bli besviken, sick japp :)

Idag vid T-centralen sa konduktören att vi alla skulle ha en bra fortsatt dag och att vi ska se till att le lite mer mot varandra, ja då kan ni räkna med att vi alla som satt där började le och fnissade mot varandra...TACK KONDUKTÖREN!

idag blev jag och W uppraggade när vi tog en liten rökpause, helt nykter var han och ung! Ingen äcklig blingblingsvettig gubbe som försökte slajma sig, det var väldigt uppskattat, men tyvärr fick han inte nåt för det...stackis men det var riktigt gulligt!

var på ica idag och köpte hem lite förnödigheter och eftersom Pepita ska fortsätta med sin träning två ggr i veckan minst så vill man börja komplettera med nyttig mat på kvällen, sen så helt plötsligt står jag på nedre våningen av ica och står och kollar på spel, hm....spel? ja...så tänkte man som en gammal mormor att vem vet när jag ska ut igen så då kanske man ska ha lite kul tidsfödrift hemma oxå?
Anywayz....jag köpte Uno...kul va? Men när jag skulle därifrån så svänger jag till vänster gång och så ser jag något mkt upprörande...DET SJUKASTE, LÄSKIGASTE BEBISDOCKA NÅGONSIN!!
Se här:


Hoppas du inte får mardrömmar...

over and ooouuut

Bortamatch inställd (11)

Jaha...Så nu blir det sova i min sköna säng igen, utan några snarkningar och det bådar gott! :) Det känns faktist ganska bra, nu slipper jag tänka.., man vill ju gärna träffa någon nån dag och faktist bli kär! det känns så jeeevla avlägset bara....men den dagen det händer så kommer jag bli glad (oavsett om det är olycklig kärlek el lycklig...för då kan man bli kääär igen!!)


Idag var jag grymt trött, så på slutet av jobb dagen ville jag hem...hem och SOVA men! Jag åkte duttit nog till Sats och tränade dansaerobics! (snapps för pepita) sen var det lite magträning sen så kröp jag in i omklädningsrummet
Somnade fintfint på t-banan hem och såg lagom sepe ut haha

Så idag var det 11:e dagen...

pöss

blaj blaj (12)

piss...

typiskt, men det var väl det jag förväntade mig..

Nasseliten hade rätt och jag går åt det cyniska hållet.....

Harsh....pain ain't good....mjukt och svagt hjärta har man tydligen...

No more...no more no more....

Tack

jag ser för jääääävlig ut....(13)

men kan inte sluta le som en idiot!
Jag hade oplattat hår, ovårdad klädsel...(ja en t-shirt kan se helt för jeevla ostruken ut) minimalt med smink ( a girl has to put her face on) men ändå.
Har lett hela dagen, hela arbetsdagen och mot alla kunder (som för övrigt var de mest reko kunder jag aft på en hel dag), varför undrar ni säkert? Jo så här är det;
Jag har
a) sett HARRY POTTER OCH FENIX ORDERN!!!WOOOHOOOOO!!TJOOOOHOOOOOOO!! *nerd alert*
Jag måste säga stort tack till Nasseliten för denna möjlighet, hon är bäst!
Hon vet verkligen hur man ska göra pepita happy...hon gav mig för övrigt min Harry Potter-Box.
She knows my passion!
b) jag har kunnat sova riktigt bra inatt
c) jag hade bortamatch igår...och det var himla trevligt! Fintfint som jag brukar säga...
J var snäll nog och lät bli snarkandet och jag sov som en lite sessa..

Imorrn blir det jobb igen och då är det dag 12 av de 13 dagar jag har tills jag få rmina första lediga dag...jag hoppas på att folk runt mig tycker mucho synd om mig och skämmer bort mig!

over and out

070707 förfesten hos Ninapinapäronpuff

det e liiite coolt att det va 070707 igår va???? huh HUH HUUUUUUUUUUUH?
Ja nu ska ni få se på mobbe bilder från förfest...


Malin och Marlene sjunger sing star för fuuullt :) the förfest has börjat hehe



Man ser verkligen hur Daniel njuter för fuuuuullt av de ljuva stämmorna....


dax för Pellie att posera!


Och Pepita meeeeed.....syns fan inte ens att man tränar som ett freak!


fuuuuuuuuuuuult1


Pepita lekte spion med kamera!


Näää vi måste leeeeee meeeer!



Pellie, Pepita och Marre! Nu ska vi dra vidareeeee!

Over and out


opepp...och pepp!

jag tror jag mår som bäst när jag inte är...ja...ni vet!

Idag fick jag veta att på måndag ska jag vara vid t-centralen el Hötorget spela roll vart men senast 17.45 på mådag och så väntar en överraskning!!!
WIIIIHHHOOOO!!!!!!
Så min mission är att komma ifrån jobbet 17.40 för att dyka upp vid 17.45 vid plattan.....vad som komma skall det vet bara ödet...hehe

Pellie och jag kom överrens att jag inte ska göra en viss sak mer och det tycker jag ör en himla bra idé! Jag blir liksom ilsken och upprörd och INGET absolut inget kan hjälpa då...

fy fasiken!!!!!!!!!!!!!!!

sånt går ej....

det går inte...går ej går ej....

Jag vill inte meeeer...vaffö är det på detta viset?

Over and out

Skamkänslor över!

för vi ska ses över en tjejkväll hemma hos nasse! Hon ska köpa nytt singstar spel dessutom!
"TJOOOHOOOOOO!!"
får väl lägga upp bilderna imorrn när jag har lagom ont i huvvet efter vån vin/tjej-kväll hehe

jo om du undrar så är jag fortfarande mkt nöjd...*smaaaajjjjl*

over and out

fredag

Bortamatch igår och det var en bra match! J
ag är mkt nöjd om inte liiiiiite trött...snarkningar gör inte under för min sömn! hehe...men J var så söt så det gick inte att väcka, jag fick finna mig i det helt enkelt!

Pratade med N på vägen hem och hon fick mig att komma ner på jorden;
" ja det var nog inte första gången han tar mig sig hem brud....."
Och jag blev faktist inte sur eller nåt utan denna gång så blev jag snarare upplyst, ja hon kanske har rätt...jag tar det för hur det går helt enkelt! Jag hade jätte trevligt igår och så var det...hihi det var givande...och upplysande haha sen förväntar jag mig inte mer än vad ödet ger, punkt!

Har ännu inte snackat med min soulmate men jag vet inte om hon vill veta nåt, vi brukar alltid hoppa på varandra med frågor om diten och daten för vi berättar ju allt..absolut ALLT för varandra men hon har inte frågat nåt...nåväl

Har lite skamkänslor, har inte träffat nasse på en evighet och så hann jag inte igår, borde ha skitit i träningen och kramar om henne ist....i miss her, ibland önskar jag att jag hade mer tid på mig eller om jag kunde dela på mig men ändå uppleva de båda jag upplever! *i wish i wish* fy fan sen åker hon bort på semester..och jag kommer jobba hårdare än en arbetsnarkoman...suck..life sucks..just i detta avseendet iaf :/

jaja nu skriver jag för mkt tar en paus nu

PÖSS