Min Ex kex vecka?

Jahapp....kan sammanfatta gårdagen med ett ord: SKITSKOJ :)
Jag sket i allt och bara hade skoj med Pellie och vi drack drinkar och dansade som idioter :)

Det första jag möttes av när vi hade beställt vår drink och var på väg in i dansgolvet var att någon satt på utkanten av scenen och sträckte ut armarna med ett stort leende på läpparna...*jag hade inte på mig linserna så jag trodde det var nåt sepe först* men sen såg jag att det var Empadempa!!(ex och ex...men vi dejtade iaf...)
Han var fullare och gladare än mig...missförstod him big time...trodde han var där med sin kusin (som han sagt är längre fast han är yngre på ett skojigt sätt) så när han sa: "kuuuurstiiiin" så trodde jag kusin och sträckte armen högt upp mot taket som visade en långperson med gesten...han tittar på mig lite konstigt sen skrattar han och gör samma gest och säger "Jaaaa kuuurstiiin".
Sen kommer HON och det var inte kusinen utan Kristin! Hon är btw längre än honom men hon är ingen jätte direkt...PINSAMT!! well well...shit happens :)

Sen kom lo-fi fnk på scen! *kärlek strömmar från topp till tå* åh åh....var Leo var snyyygg, dom är helt sjukt bra på scen och alla dansade, kände att det tog mycket bilder mot min riktining när jag stod där/hoppade vid scenen så vänder jag ansiktet på höger och ser att det är Unni Drougge & co som tar bilder på varandra och hon på sin son såklart :) Jag stod bredvid Unni Drougge, min favvo person, en person som jag älskar att läsa blogg,böcker från :)

Sen när dom, spelat klart har jag och Pellie beställt en till drink och rör oss från baren till dansgolvet ja då...då träffar jag ännu ett EXDEJT! fyfeeen, jag som var så elak *skäms* mot honom på gotland! Han var så söt mot mej när vi dejtade och gullig på gotland men det var samma kväll som jag träffade E så...jaaa...det slutade med ett dåligt samtal på mobilen när jag gick ifrån honom mot E's bil..jag såg att han såg mig och jag försökte ignorera...

det gick...när han närmade sig så gick vi hem :) FÖRLÅÅÅÅT!!

så nu...nu e jag glad..hade en lyckat kväll och ser fram emot ikväll..TJEJKVÄLL...look out! ;)

pööss

Kärlek...och hans EX

Okey, jag känner mig helt oresonlig...samtidigt som jag känner att jag har Rätt att tycka så här...
Vad skulle du tycka om din respektive:
1. Pratade med någon på telefon låååångt ibort från dig, typ gömd bakom många dörrar när han/hon vanligtvis brukar ta sina samtal i närheten av dig?
2. du får dra ifrån honom/henne vem han pratade med...
3. Han/Hon säger : en kompiiiis...*man ser att han/hon ljuger*
4. Han/hon säger: ja det är en tjej/kill kompis som jag har legat med...och ja vi ska ses idag....
5. han/hon stänger av mobilen sen så att du inte kan nå honom/henne...
6. När han/hon väl satt på den igen så SITTER DOM HEMMA HOS HONOM/HENNE och KÄKAR MIDDAG?!?!!?

...........Var stans utbud av restauranger för begränsat?????!!!!

Ja som ni märker är Pepita avförbannad....jag ska ut..jag ska ut och glömma detta för en stund...

Har haft en vinterdepp grej som vuxit sig större...jag är trött på allt, lagom deppig och så är man svartsjuk..come on! Jag är ite typen som blir svartis!!!! Jag HATAR detta...

Jag är trött...jag vill inte ha det så här mer...

Jag önskar att jag var ensam...singel och inte behövde känna så här eller vara i situationer jag inte kan hantera..


MEN ni där *pekar på DIG* kan du vara ärlig? Hur skulle du reagera? Är man en dramaqueen?

Att stöta på ett ex...

Är extremt jobbigt.
Träffade ett ex idag, Valpen för att vara exakt och det kändes,,,,konstigt
Han såg mig och jag såg honom strax utanför H&M och båda stannade upp i chock....han gick snabbt ifrån innan jag ens hann säga hej.
Han kanske tyckte det var otrevligt att träffa på mig medan jag hade tyckt att det hade varit kul att säga hej och avsluta det konstiga med nåt bra. 
Så efter det vart jag lågstämd och börja tänka på hur värdelöst det är att träffa någon och bry sig om honom för att sedan att tappa det helt och låtsas som allt det vi upplevde tillsammans faktist inte var värt något. 
Jag menar man kan väl vara trevlig? Jag brydde mig extremt mycket om honom och bara för att vi inte är ihop längre så försvinner inte min känslor med det. Han finns fortfarande men bara inte i min omgivning.

Så jag kom hem med en klump i magen och var nedstämd, jag kom ihåg hur hemskt det var när det tog slut och hur hemskt det är att inte ha den personen i mitt liv efter att vår förhållande tog slut...usch...

man tänker lixom inte positivt på framtiden då...

blä för valpen...

snart äre jul igen....

Ja, nu skäms man en aningens. Sen har man ju skjutit upp detta på ett tag för att man skäms så mkt över hur lång tid sedan man skrev så.... blir det typ en ond cirkel.

SOLLY!!

Jag är nollställd just nu, jag är inte hungrig men vet att jag borde äta. Har haft det så ett tag nu, whats wrong?

Igår var jag och lellie ute och fixade kläder till E, han stod i provrummet och vi hämtade kläder, allt ifrån en mössa till jeans till vinterjacka.
Vi hittade en massa...plus att han köpte ett par brills hos mig, han är såå FIN i dem!

ehm...ja skriver mer sen nu ska jag handla nåt att dricka iaf hehe

*oinspirerad*