just thurrrrrsday

Min syster tog kort på mig....men jag tycker jag ser lite annorlunda ut....vad tycker ni? jag menar om ni inte ser det är det ju skandal!! på kortet tror man att jag har SVART hår.....tssss

Se:
Me is a pig



Jag vill färga håret! *kollade genast upp frisörer*
Jag är trött på mitt hår...jag tonar det men det blir ändå ljust igen så då kanske jag ska satsa på ljusare så kanske det inte blir flerfärgat? (förrän det börjar växa ut...S.U.C.K.) yaddayadda..lyxproblem helt enkelt :)

Jag ska färga det brunt....alltså lite ljusar brunt som jag brukar få på sommaren fast liiiite ljusare tom men det ska bli coolt i hope...vill bara inte få en såndär ful..ehm...*var nära på att säga något väldigt fördomsfullt* men sådär hemma gjort typ..hehe

Träffade min systeryster idag och gick från slussen till stan där jag skulle möta upp nasseliten men eftersom hon glömde mobilen så möttes vi i gamla stan (long story) anywayz....vi satt vid kajen och snacka en massa shit så fick jag den känslan igen!! Jag är så lycklig och nöjd med mitt liv...skulle inte vilja ändra det alls!

Sen kom min lillsyster över...ska slagga här...hon fick dinner så då får hon peja genom att klia min arm en stund MOHAHAHA *evuuul*

Min stackars Hampus (aka. Knuuuuugen/kungen) har fått sin päls bortrakat på vissa ställen, han är besviken på mig och inte så värst stolt men han tar det som en kung...han är bäst jue!
Se:
rakad hampus

Han ser ju spinkig värre ut men jag försöker verklgen mata honom med allt möjligt fettigt och lyxigt men men...
he will not gain weight!!!

"Skandaaaal.....naken på scen!!"

Yadda yadda...jag sms sirHenry idag, hade tråkigt men han var alltid lika rolig på sms men wtf jag var uttråkad...

Imorrn börjar jag jubbet....PIRR!!!

Over and.....OUT

Mucho!

Idag fick jag veta att jag ska på ännu en konsert!!!

WIIIEEEE!!!
CDOASS
  för att vara mer specifik! Det var ett tag sedan man såg dom uppträda så det var skoj att höra. Ännu en sak att boka upp sig på sin kalender, har upptäckt att jag inte kan leva utan en eftersom jag bara glömmer det jag lovar bort mig på..hm..senil i förtid kanske? Eller så är det bara att jag vill kunna vara på fler platser samtidigt, vill göra så mycket men så lite tiiiid.


Helan kommer inte hem ikväll...BU!
Alltså jag slog mig i lördags men har fortfarande ont! VA FEEEN?! ska det inte gå över snart?

" I need a massaaaaageee....."  Jag är så glad att man har någon sort smärtstillande hemma annars hade Pepita sett ut som en zombie varje dag eftersom det är svårt att ligga ner för länge om man har ont i svanken, men klackskor är lovley för min svank...ååhh heaven...i'm in heaven (-svanken alltså)

Har gått ännu en prommis i solen idag OJOJOJ VILKET VACKERT VÄDER!!!

Och JAAAG får njuta av det också, det får inte de som jobbar 9 till fem...MOHAAHAHA...jag njuter åt er också kan jag meddela ;) Skolan e wünderfull..får sluta tidigt varje dag jag varit där...hehe

Tror tom att jag fick lite färg idag mellan alla spring till veterinären och skolan och promenaderna :)

bip me up scotty...


VÅREN ÄR HÄR!!

Tjooooohooooo!!!
Spring is here! tjohoo!! Jag hade ett prov att flunka på, så jag gjorde det sedan så drog jag hemåt för att piska i lite fart i Pellie så att vi kunde dra ut till det absolut finaste vädret! Våren....aaaahhh..

Ett typiskt vårtecken: Uteserveringe på Medis har öppnat! GÖTT yeaaah!
image28

Jag och Pellie promenerade runt på söder från kl ett till typ lite över sex och bara tog in det vackra vädret!
image31

På väg till Gamla Stan så träffade jag min gamla chef och hon var så vacker!! Strålade som en sol med sin lilla prinsessa, oj vilken vacker liten flicka hon fick...hon fick en liten fan klubb idag :) Hon passar verkligen i sin nya roll som mor. Vi snackade lite om livet och vilka vändningar den har och hur de har saknat mig i deras nya firma...det gjorde mig glad :)
Efter att vi bytt nummer så gick vi vidare ner mot Gamla Stan för att hitta glass! En dag som denna måste man offra sig för den goda SMAKENS skull ;)
Så vi köpte varsin glass med gigantisk våffelstrut och satte oss vid kajen och njööööt se här:

Pellie: Himmelskröra samt gammaldags nougat
image29

Pepita: Himmelskröra+pecannötkola
image30

Även om det nu ser ut som om vi var ensamna där så var vi inte det, fylld kaj med folk som njöt av sin fika lika mycket som vi, och som sträckte sig som solrosblommor mot solen :) (oj pepita blir helt poetisk här..)

På väg hemåt så gick vi till Petsound för att köpa våra fin fina biljetter till Smk's konsert den 11:e april! Jag bara längtar tills dess!! Sen gick vi runt runt, träffade tom min gamla videouthyrare....kan du tänka dej att jag hade så mycket liv förr att min videouthyrare fortfarande känner igen mig???!!

Men just idag är jag nöjd, happy happy!
Finns ingen annan jag skulle ha velat ha vid min sida än Pellie som det bästa sällisen! fast hade Nasseliten varit där skulle jag inte kunnat bräcka denna dagen!
Så glad att jag är singel och kan spana och flirta med grabbs, nu när de kommer ut ur sina skal och på sina brädor...MUMS (varför tycker jag skejtare är så sexiga förr?)

Jo! sist men inte minst så såg jag en fd klasskamrat, alltså i dont know about u empadempa men i min klass så är typ hälften gifta och har typ barn....OH MY GAAAAAAH!!?? Varför så bråttom? Hon gick iaf runt med en såndär dubbel vagn...antingen hade hon fått tvillingar el så hade hon fått en nyss och en annan kanske några år innan anywayz folk bara skaffar bebisar numera och konstaterade jag att när man väl vill ha unge måste ma skaffa sig en lämplig spemadonator för hur världen ser ut nu så finns det knappt nån chans att man kan tänka make ,för hur länge håller det lixom?

OVER AND OUT

Lördagen

Jag å Pellie var hos Ninas kompis Malin som fyllde 21 år..lilla flickan då ;)

Vi förfestade hos henne och sjöng lite singstar såklart, för Malin är singstar stjärnan numero uno :)
Hon fick tom Pellie att sjunga, (shajt vad svårt det var med shakira på spanska!)

Pellie, Pepita och Malin

image27


Pellie å Pepita
Strike a pose

Sen så poserade las tres amiga på en inlfyttningsfest vi drog till efter förfesten hos Malin, det var hennes pojkväns kompis som hade den någonstans i stan...där vi drack way 2 much...BLÄ

Strike a pose.....nördar :)

image26

Ja det var iaf lördagens eskapader...slutade med att Pellies fötter inte pallade så hon drog hemåt och Pepita var för full för att ens dra ut på något ställe men av någon anledning (jo!! jag var kissig) så följde jag med in på Blue Moon Bar....eeehh jag skulle iförsej aldrig ha släppt in någon av oss! hehe..vi vinglade lika mycket som en flaggstång mitt i en storm...

Men mina nya short var sköna och snygga på ;)


jo jag har tråkigt haha..

You Are Apple Green
You are almost super-humanly upbeat. You have a very positive energy that surrounds you.
And while you are happy go lucky, you're also charmingly assertive.
You get what you want, even if you have to persuade those against you to see things your way.
Reflective and thoughtful, you know yourself well - and you know that you want out of life.
What Color Green Are You?

ja nu ska jag äta frulle för att få energi inför alla armbågar som går in i magen och rygg samt fötter som försöker trampa över en...me is strong! :)

trötta och sega pepita...

image24

...med påsar under ögonen och inte en uns längtan till skolan, visst kan man se det i ögonen?

Grått...

det är grått och trist ute,,,,jag hade gråa kläder på mig igår och så tittar jag ner på mina kläder idah...så gissa vilken färg de har!!
JA!!! Grattis! de ÄR gråa....lr ja svarta tight åtminstonde :P
(du som gissade rätt kan få en puss av mig sen)

Jag e svinatrött, min väckarklocka ringde inte imorse...poooohhtaaaa!

Så efter att ha stressat som en idiot ner till t-banan med stressmärtor i magen ,så känner jag i min ficka att mitt allra käraste ägodel för att kunna ta sig från punk A. till punkt.B är inte i fickan...buhu alltså rusa tillbaka till lägenheten för att försöka hitta mitt jevla busskort...hittade det tillslut men min motivation för skola och utbildning var bortsprunget fortfarande. Men det hindrar inte skammen från att knacka på min axel å banna mig för att jag skolkar igen...men vaddå? jo jag vet...jag skäms...men nästa vecka SKA jag gå till skolan varje dag och bara skolka en timma eller så på fredag.
Nä nu är det disciplinering som gäller!!

pssst. Jag ska till Topshop idag och kolla om jag hittar nåt fint att ha på mig samt till Monkis...höhö
sen är det disciplin som gäller! ska fan plugga i helgen! YEAH!(..right)

Over and out..for now

release me-laura sweden

Singellivet

Jag måste säga att jag trivs...jag trivs som fan som singel...alla småtjafs och sånt BLÄ!

Om nån grabb får någon chans så ska det vara solklart och utan problem sådär av "han egna komplicerade liv" haha

Speciellt när jag sist var i ett förhållande så trodde jag att jag älskade och var kär i killen, men så visade det sig att så inte var fallet, då blir man mer avståndstagande in i nästa relation.
Dont get me wrong, jag är glad att jag lärde känna någon som Valpen men det var bra att det tog slut...det hade liksom inget att ge..förrutom att man fick trevliga minnen och ännu en erfarenhet rikare; jag fick lära känna mig mer efter det.

Jag tar djupa andetag innan jag ens börjar fundera ut vad jag känner, men det är ändå en lättnad att slippa tro saker bara för att man vill så gärna :)

Jag har mig att ta hand om...jag har själv mkt komplicerade saker att gå igenom och reda ut att jag inte behöver någon som måste tas hand om så I LÖV ME LIIIFE!

va sköönt att få gå och lägga sig med ett leende på läpparna...så empadempa jag är inte lack men tack :)

Beep me up scotty!!

Besviken

jahapp....nu fick man sig en rejäl törn på sidan....

Jag duger inte att umgås med...tydligen....och saker ska döljas från mig för jag behöver tydligen inte veta saker och ting....

Jag känner mig ganska så sårad just nu....sårad och nere...vill typ gråta för att jag är så arg men får inte ut några tårar.
Fattar han inte att hans ord är så jevla klumpiga och sårande...


.....tack för den Empa...

din skitdag blev nu min...

Torsdag, en dag före löning!!

Jahapp så nu har man sovit till sent och klockan är nu ehum....*tittar på klockan* 11:52 shaijt!
Jag borde verkligen göra nåt vettigt! Har iförsej läst lite av  boken Röda vita rosen...den är så bra! Jag skäms lite men ibland när jag tycker det är så spännande så typ skummar jag texten så at jag får veta vad som händer...*fy skäms på mig*

har dessutom skolkat idag....

Men jag gör det med gott samvete....läraren som undervisar mig brukar alltid svara å alla frågor som hon ska kunna ge svar på: "Jo jag tror det är så....men vad vet jag?"
OJ vad man får förtroende för henne då! *känner mig som en sikken bitch* men....jag får ju ingen motivation då...
ännu en dag som man skolkat från skolan...det hände i tisdags oxå...men då var det faktist inte mitt fel...

Jag borde ha blivit väckt och uppskjuten ur sängen men nej nej...jag fick vackert lika kvar (jag säger nu INTE att det var en vacker syn att se pepita sova där men men...åter till ämnet) och sov bort halva dagen i den sköna sängen...

Jag sonade lite brott iaf..jag DISKADE! hehe

och för att vara snäll tebaka kaka så bjöd jag min friend på middag ikväll för att han ska kunna saka på vad pepita kan slänga ihop..men då kan han inte så klart! hmpf...jaja då kan han väl inte*hosthost*svikare*hosthost*

Hoppas teatern är svinatråkigt....*nä nu får jag dåligt samvete...dumma dumma samvete* jag menar, hoppas det är en schysst föreställning...

Kommer nog skriva mer senare cuz...me is lonely...so lonely..min andra hälft har stuckit till norrtan*buar*

over and out

YO

Har inte hunnit skriva så mkt idag eftersomjag varit busy busy....

Men har haft enbra dag i skolan med den flummigaste läraren nånsin!!

Kom på att jag lovat nasseliten att umgås med henne innan hon träffar sin förra crush...jaja vi får väl sehur det går! Så jevla pirrigt, jag kommer inte sova enblund imorrn förrän hon ringt mig!!

Nu ska jag sova med en friend...

baj


Lördagen= Debaser

Bull och jag var ganska sega igår och startade igång ganska sent, men det var skoj, jag lockade hennes hår och sminkade henne så fint så...sen så drack vi über starka drinkar..för att pigga upp oss så började jag med mina fuldanser och bull var så mätt då att hon höll på att skratta upp maten....hehe solly ;)

Här finns hon när hon e färdigfixad:


Sen så spelade vi lagom mkt kort men efter att man druckit en av de starka drinkarna så känner man att man inte riktigt håller koll på alla siffror på korten haha :)
Så TRO DET ELLER EJ!! men vi sjöng singstar!!!
och vi var BÄST! *pssst....vi hade på easy hehe*

Sen så drog vi oss ut, men hade en massa dötid att slösa på så då passade vi på att göra våra berömda poseringar hehe...
look:


Jag har ju skaffat mig en ny mobil så jag har gått å blivit en fotomaniak :)
Dj:n på Debaser måste ha varit runt 75år!! hahaha men han såg lassgammal ut! men han var ju bäst på att dj:a iaf! skön musik som feeen och man kunde inte sluta dansa av sig!

Debaser....jag grät nästan när vi var så nära för jag höll på att kissa på mig! Sen när man nästan slappnar av så kommer man till toakön och ser att det är en 5meter lång kö! jag trodde jag skulle svimma men jag klarade det!

Ja nu pallar jag inte skriva mer utan gör det lite mer senare
hörs


fredag

Här kommer lite bilder därifrån...min internet krånglar så jag hinner inet skriva så mkt om just fredan men mer kommer om Lördagen :)

Först träffade jag Jessi & Camilla: På Mest
image17

Senare drog vi till ett annat hak och träffade andra polers :)

Jimbo:
image18

Allas darling Karin:


Rikardo


och så tres amigas :


Det var iaf en jeeevla kul kväll med massa skratt och öl ;P

Solarium rumpa

Hello, har gjort ganska mycket idag faktist och är ganska nöjd med mig!

Har en sån där dag då jag känner att jag är lycklig, oavsett vad folk skulle säga så är jag lycklig!! Önskar att man kunde få fler sådana dagar...

Vakna tack vare nasselitens arbetskamrat, väckte oss vid nio sen så låg vi och pratade om allt mellan himmel och jord ett tag innan vi klev upp och käka frulle, sen så tog vi på oss mjukisarna och gick en promenad, bild kommer senare som visar hur jag hoppas bland träden :)
Sen gick jag rakt in i duschen för att göra mig iordning inför träffen med min chef, på vägen dit så lyssnade jag på musik och solen sken över mej just fick jag en så himla skön känsla! Jag var LYCKLIG! jag är lycklig, jag är hel och ren jag är nöjd med mitt liv, har vänner och mitt liv flyter på bra. Har ett super kanon jobb som jag ser fram emot och har ett liv som jag njuter av!

Jag ska försöka hålla kvar vid denna känsla länge...inte alltid man kan njuta av sitt liv så mkt som jag gör just nu!

Sen har jag solat solarium så nu har jag "babian-rumpa" tack för det uttrycket you know!!! hehe, min häck bad om nåd de sista minuterna och jag försökte allt för att lindra dess smärta :)

Så nu e jag überseeeeeg..har precis mumsat på nasselitens goa mat, hon hade tillagat pasta som vi käka upp...vi slickade rent ehm...vi kallar det för tallrikarna iaf ;)

ja...CARPE DIEM!!

*slagsmålsklubben- smart drag mr.christer*

hmm....

Jag är full........typiskt...

och tack vare nasseliten så är jag upphetsad också...damn her!!!!!!!

*fniss*


BAJ


Funderingar

Jag har tänkt....jaja nu tänker ni: "jaha nu har hon TÄNKT igen!"
men inte på det viset!! (lr jo lite där också men det tar jag upp ikväll...i think *:P*
Så här är det..*trumvirrvel*...TADAAAA!:
jag är så himla trött på att vara leeedig! Kan man få panik över det? Jag vill planera och bokas upp, jag vill resa hiten och diten och vill hitta på massa skoj,,,jag menar THIS IS THE TIME OF MY LIFE!! eller?!
Har jag inte Rätt?
Jag vill börja jobba och skapa nya kontakter, vill parta för mycket, vill sova för lite, vill har för mycket pengar (hehe) och boka en resa bort bort bort till Påsk...mamma kommer ändå åka bort så det blir inge "familje-middag", hm å andra sidan när hade vi familje-middag senast? Jag tror jag ska ta upp det med släkten, vi har bara varandra och en gång i månaden borde vi kunna samlas och käka lite och skoja lite....*ser en idyllisk bild framför mig som en filmomslag med skrattande vänner och några rödvinglas som står halvFULLA i skimret av de tända ljusen som står fint placerade på det stora bordet och alla ler mot varandra...men så kommer nog inte se ut, för life dont work that way men trots det vill jag!! *stampar med foten*...jag ska nog ringa mor min så fort jag avslutat denna inlägg...för det kommer meeeera!

Sitter just nu hon nasseliten i bara trosor och t-shirt som e way 2 big...sexy huh? inte....det jobbiga är att hon bor längst ner och alla kan se in, men va feeeeen, jag pallar inte. Så Nasseliten om det ståt statyer på gården sedan så var det inte jag som tvingade dom att kolla in i lägenheten! *tvår mina händer*

det kommer meeeraaaa......

*veronica maggio-nöjd*


jahapp

Nu tog mitt tålamod sluuuuut....

Jag och Han ska inte ses mer, har dessutom informerat honom om det men han typ konfirmerade inte vad jag sa....shit vad han påminner mig om Henry...


28min senare:
han kommer hit....hahahaa

Måndag......

En helt utmärkt Måndag...vaknade och kände mig så himla mkt bättre, hade feber inatt men imorse var jag kry och det är skönt i samband med solen som dök upp idag!!!!

TJOHOOOOO!!!
Äntligen är våååren hääär!!yeay, dax att plocka upp någon av de hundra solglasögon man har samlat på sig genom åren som optikerassistent...hihi
och det ska jag fortsätta vara dessutom...*så jevla stolt* jag är ju den bästa optikerassistenten som finns samt säljare så varför ska man svika den branschen för nurå? nänä..i shall go on :)

Iaf, så var vi på
Ikea och handlade lite grejs hem, osthyvel, plastgrejs, två brickor som var jääätte fiiiina :) plus nytt duschdraperi samt badrums matta och handukar....badrummet blev über cooolt
se här:
image16

coolt huh?

Snackade med Han på telefon idag och vi kom överrens om monogami får väl se hur länge vi vill ses men jag tar iaf en dag i taget...pallar fan inte annat :) Jag är iaf fortfarande singel och så får man se om man kommer nånvart med det annars kanske man går vidare, det är ju snart sommar ;)

JO! rindge Sats idag och ska förbi där imorgon så kan jag påbörja min träning...YES! känner mej lagom lat och feeeed så det ska bli najs...

Har fått många klagomål om min mobil så jag får väl ta och skaffa en ny, lovar göra det med mina feeeda lön från mitt nya jobb :)

Jag har iaf ett mål för denna månad...att träna och ska shoppa på två nyöppna butiker nästa fredag! *pooooohhhtaaaaa* jag kommer blir fattig dan efter ;)

Helan påpekade att Alfons kan bli långhårig, jag har levt i en bubbla för jag har inte velat se det men hon har nog rätt....

jaja jag skriver mer imorgon om hur det gick i min nya klass....:S

Söndag...solig söndag!

Tjo!
Idag har jag ont...ont precis överallt utom kanske hjärtat :) Har en sådan muskel värk att jag tror jag kollapsar! Helan säger att jag e kokhet och min syster yster tror att jag är på väg in i influensanstider...POOOOHHTAAAA

Jag tror inte, jag tror det när jag ser det (eller upplever det i detta fallet iaf )

Det var super skoj igår, blev ingen utgång Pepita fick redan på natten ont i kroppen..men i var alla på G fram till 01, jens blev lagom full (undra hur han mår nu?) han skulle upp dan efter för att jobba ett 8h pass...hehe Vi bestämde iaf att näsat helg blire utgång igen
Här följer några bilder:

Jens å Pepita 
image12
image14
Jens och Helan

sen skulle jag visa outfiten jueee:
image15

yeeeaaaah...tråkigt att ingen på någon klubb såg den bara :)

Så idag har vi varit duttia och gått ut på promenad och handlat maaat, samt hyrt en film på
Casablanca wunderfull..

Nu känner man den goda maten putta vid spisen som Pepita har tillagat till oss, sen ska vi dricka vårat goa chai the! (shit vilket intressant blogg inlägg detta var.....*ironiiiii*)


BAJ

Livet är en gåta,,,

Jag fixade mig ett jobb igår på 15 min, utan en bestämd intervju och satt på mig den fräcka attityden, jag är bäst!

Schysst!! det var ju just det jobbet jag ville ha så jag e grymt impad av mig själv, YEAH!!
Firade det hela med att mysa lite med Han det var kul! Sen så drog jag och nasseliten till henne och käka gooo thaisoppa samt drack oss fulla och sjöng oss hesa på singstar...drog sedan ut på en liten klubb i stan som var..njaaa...det var kul för att jag var med henne med det var ju et gäng bratz där som man inte diggade direkt men alla har ju sin egna lilla speciella grej!


Ikväll ska jag se på schlagern med Helan och Jens sen ska vi ut och shake some ass...tar ett kort på min outfit sen så får ni se!

Ikväll ska det firas ännu mer hru bäst man är och hur man ska njuta av livet..det har sina skit dagar samt soliga dagar och det är bara att njuta och lära sig...!!

pöss

Fundersam...

Drömde en jätte konstig dröm om att jag hade en kärleksaffär med en i min förra klass.....weird!!! Som tur var han iaf söt!


Alfons ser ut som en hårig liten alien...

ps! fy fan vad jag avskyr när folk spelar svåra!ds!


Paniken...

Har du nånsin upplevt en slags panik du inte kan rå över och inte riktigt kan sätta fingret på vad det kan vara?
Jag har många saker som kan vara skyldiga me jag kan inte riktigt säga vad det är
Följande:
a) vill ha en ciggaret (och nää jag e inte beroende...iaf vad jag vet av men det kan u tyda på annat nu då...)
b) jag är ensamen och trivs inte med det just nu...(tom katterna e inne i drömmarnas värld)
c) han kunde inte träffa mig idag....gillar ligga hos honom och kela för tusan! *bajs*
d)nasseliten har inte slutat jobbet och hon slutar inte förrän om *kollar på klockan* en TIMMA!
e) jag har ABSOLUT INGET att göra....tro mig..jag har lockat håret,sminkat mig, valt kläder och jag tänker INTE göra om det....
f) shit..redan F!!
g) ingen svarar när jag ringer....buhu :(

men ska jag vara ärlig så ska jag se acopa...apocalypto ikväll med nasseliten (fan varför har jag svårt att säga det order föööör?) så då har jag nåt att roa mig...annars hade jag nog åkt till norrtan i ren desperation, undra varför jag inte gillar vara ensamen nu då? jag trivs oftast med det, men men

Tror jag har varit ledig för länge, PIRRIGT jag ska påbörja en ny klass på måndag...shit....tänk om jag bli mobbad! *asg* yeah right....men iaf läskigt!!

Har iförsej ännu en sak jag e grymt bekymrad över...
H) jag har inget EXTRA JOBB oh my gaaaaaaaahhhh!! jag har aldrig varit så här "oansvarig" förr, har alltid haft ett jobb och klarat mig själv, independent å allt (jo det händer att man lånat pengar av mor och syster men det är när jag blivit galen i någon klädaffär och inte klarar av att lämna tebaka...men dom får pengarna oftast några dagar efter dvs vid löning...jag frågar nämligen när jag e nära svältstadiet...tsss jag har faktist min stolthet!)

Jaja...nu vill jag att han ska höra av sig så att jag kan pussa på honom och somna med hans armar runt mig....myyyys! (samtidigt som jag inte vill att han ska höra av sig, för jag vill vara singel ett tag till...bajs...riktigt dålig tajming att träffa en sån fin grabb NU!)

jaja..nu e tom jag trött på min text...sov gött så skriver jag av mej imorrn igen!