Mí Mamá!!

Hello moto
Idag var jag och E hos mamma och gav lilla djä  M hans pressis, han ska nämligen fylla hela 5 år på lördag!! *oh my*
Tiden flyger verkligen!!! Han e så stor, han måste växa så att det knakar!
Asså heeelt ärligt, han växer så snabbt så det måste ju låta om benen! ;)
Så himla fin den grabben alltså, jag säger inte detta för att jag e storasyrra utan för han e helt underbar! Iförsej, han e blandis och L med, hon e en riktig pärla hon. Hon kommer verkligen vara en mystisk varelse när hon växer upp, så söt som hon är dessutom :)
Men den jag är mest nojjig över det är lillan, hon e så VACKER!! Jag vill bara ha en sån där scanner så att man kan scanna killarna så att man vet vem som är hygglig. För fan va hon kommer dra till sig grabbar! Som bin till honung!! *paniik*
Jag säger bara; Fan den som gör illa henne, han kommer få ha med mig att göra!!! *morr*
Nästa år är hon hela 15 år, fan, det betyder att jag är 26 då.....*ångest*
Tänkte nästan att jag kanske ska hitta en lägenhet i närheten så att jag kan hälsa på mer, jag verkligen saknar dom.
det är så speciellt att komma hem till mamma, även om barnen springer omkring och tjuter och stojar så är min själ i lugn-mode. Jag är helt avslappnad och känner hur jag har ro i hela kroppen, man kommer in och andas in luften; Kärleken.
Ska fan kolla efter lägisar i närheten!!

Imorrn ska vi segla,,,,,OMG.
Hoppas jag överlever!

För er alla som har en kamera!

Jag avuuundas eeer!!
Jag vill ha en kamera, kanske ska investera i en? Jag tror jag skulle vara den som tog mest kort under de tillfällen kort var nödvändiga, hehe Jag ska förklara, t.ex. midsommar, födelsedagar, utgångar osv :)

Nu t.ex. nu vill jag visa upp bilder från NY, jag vill ta kort på E och visa hans nya fina frilla, jag vill kunna ta onödiga kort på mina missar. Nu till semester tider vore det kul att bara ta kort och få visa upp men ACK nej :(

Jag har lite ont i hövve, tror det beror på att jag drack ett gigantisk stort glas med rödvin. aouch, ska se om jag kan vila lite innan matchen. Jag måste vara på top jue!

Idag laga jag min kända spagetti och specialköttfärs och så drack vi rödvin till det, sen så värmde jag blåbärspajen men då var vi så mätta att det inte ens gick att se åt pajen :)

fyfan vikket trååååkit inlägg....

Kanske ska piffa upp den med att erkänna att jag faktist är skitskraj inför midsommar, då ska vi segla. Min första segeltur, hoppas E gör bra ifrån sig. Ska s eom jag kan sno E's kamera och ta kort, om jag kan bända loss mina fingrar från närmsta mast!!

PÖSS

Jahapp

Sitter med E's dator vid köksbordet och väntar på att han ska vakna, jag menar HUR LÄNGE KAN MÄNNISKAN SOVA?!
Har sovit här några dagar nu och väntar på att han ska vakna så att jag och mina bebisat (dvs missarna) kan få skjuts hem, vi sov alla här några nätter eftersom vi höll på att svettas ihjäl i vår lägenhet. Men eftersom E inte har lyckats fixa sina tider utan snarare försämrat läget så är dte inte så kul att vara här, blöö.

Jag har ett ton med grejer att fixa imorrn, ska ringa facket och se om dom kan hjälp mig med en prekär situation. I'm in need...sen ska jag börja planera min sommar, dvs min träningsommar. Blev tagad på en bild på facebook, OMG!
"är det där jag?!!?, är jag sååååÅÅÅ fet???!!!!"
jag menar, jag vet att jag lagt påmig ja ni vet, kärlekshull men nu är det faktist snart ett år sedan vi träffades så nu är det dax att bli av med kärlekshullet och lite till! Snart kommer man inte kunna se att det är jag bakom alla dubbelhakor och trippelringarna runt magen!

*kuuurr* SUCK, nu e man sugen på nåt, hungrig och trött. Finns det en bättre kombi när man har "bestämt" sig?

TRUMVIRRVEL!

Mina damer och herrar, nu ska ni få veta vad som har hänt i Pepitas liv under denna vecka!
Hon har......*trumvirrvel*
TAGIT EXAMEN!! *applåder*
och vett ni vad?...nu är ni allt nyfikna? Va?.....jag hör inte!!

..................
Alltså det är nåt jätte stort....
Vill ni verkligen veta?
Okeeeejdå, hon har nämligen FÅÅÅÅTT JOOOOOBB!!! *busvisslingar, applåder..allt kommer från källan själv, alltså jag hehe*
Jag är så GLAD!!
Så i augusti får jag påbörja min karriär, fy fan vad det känns bra!

PÖSS
PS! Frillan kommer som bild så fort jag får ta en bild på honom ;)

frillan

den blev jätte fiiin:)

jag e vaken, klockan e 01.37 och jag är FORTFARANDE VAKEN!!

...........suck!

jag vill sova, sova så att man e pigg imorrn ;)

Hörrni, min mobil är död, kan inte ladda batteriet så nu har den gett upp :(
Ring E om ni vill få tag på  mig, hänger ju ganska mkt här så hehe

pöss

PS!

E hos frillören (hehe, tråkmååååns) och ska fixa en ny snygg frilla, vi får väl se hur det slutar!
Hoppas det är fint och coolt, så att ja slipper skratta min baby rakt upp i ansiktet nu när han bara sovit i 2,5h :/

DS!

Examen!? EXAMEEEN!!!

Japp, jo...så att alla vet. Som det ser ut så kommer jag och Z vara en  av de som kommer få ta emot sin examen på fredag! (ja jo jag ska förklara)
Z är tjejen som skrivit examensarbetet med mig, vi är båda grymma tjejer som jobbar duttit :)
Vi var tydligen duttia på att presentera vårat examensarbete och att vi pratat fritt utan att verka nervösa! ( OMG VAD JAG VAR NERVÖS ALLTSÅ!!)

Och Jobbet D har ringt, vi ska ha vår andra intervju på tors kl 13.00, jag vill ha jobbet så....håll tummarna för MIN skull!!!

Jag har en dröm...
att pepita en dag ska ha sitt kontor i stan och jobba med det hon vill ( feeet lön går oxå )
jag har en dröm
att pepita ska få fira med sin klass på fredag över sin examen
jag har en dröm
att pepita ska få ha någon slags semester i sommar

har ni samma dröm?

02.42...IGEN!!

Jahapp, vaknade idag kl 01.59 som om det satt en väckarklocka i huvudet som satt igång (vakna samma tid igår)
Drömde om att jag glömde sätta in konkurrentanalysen på examensarbetet och var sjukt stressad av det som måste fixas, men när jag vaknade och skulle starta igång datorn för att fixa problemet insåg jag att ; ja, det var BARA EN DRÖM!
klart att man skickat med konkurrentanalysen, PUCKO!! *morr* Jag e ganska irriterad på mig själv som tom stressad upp sig i drömmarnas värld!
Så nu är man klarvaken, lyckades tom väcka E. Så nu sitter vi med varsin dator med klarvakna ögon och kan inte somna om. DUKTIGT PEPITA!
Imorrn är det meningen att E ska gå upp tidigt och städa hans lya eftersom det ser ut som en orkan drivit igenom här och för att hans kompis J ska ha fest här, hela 32 år!! Well grattisgrattis, så nu kommer missarna få uppleva något dom inte upplevt på ett tag FEST! Tror iförsej att dom kommer att flytta ner till källaren för att slippa högljudda människor som stinker sprit, jag kanske flyttar med dom efetrsom jag kommer vara dödtrött vid 22!
Åh, om jag kunde fixa min tider! Allt var great i NY, i löv the city!! Men det jobbiga har varit att vänja om sig tidsmässigt till sthlm, mattiderna tom!
Ska sätta väckarklockan så att jag vaknar senast 11 och lägger mig i solen och läser vidare vad jag kan opponera mot, måste säga att de som skrivit detta var grymma!

mmm...jag e sepe törstig! Så sugen på coooola, men det e slutslutslut,,,kanske kan övertyga E att köra till 24/7 öppna Statoil som ligger nära? hehe...think not men hoppet är det sista som dör!

Hoppas ni haft en trevlig nationaldag och en fortsatt trevlig heelg!

PUSS